2777
2789

سلام ما کلا دوتا جاری هستیم این بگم رابطمون خیلی باهم خوبه ینی حسودی اینو نمیکنم ولی ی چیزی خیلی اذیتم کرده اینکه تولد جاریم 10 روز قبل من بود اینا برا تولد اون ی شومیز خریدن بد ک تولد من شد گفتن نداریم بمونه حقوق گرفتیم می‌خریم  الان چند روزه حقوق گرفتن به روی مبارکشون نیاوردن. ب نظرتون چیزی شد یا حرفش اومد ارزش اینو داره به روشون بیارم فرق گذاشتن اشونو. من کلی لباس دارم ک حای نپوشیدم شون بحثم لباس نیس فرق گذاشتنه

اینم بگم پارسال روز دختر اینا منو بردن مغازه گفتن رو سری بخر بد گفتن جفت بردار یکی برا جاریت. 

ولی الان برا من اینجور نیستن در حالی ک من بیشتر از جاریم کمک حالشونم مریض بش مهمون داشته باشن خونه تکونی کلا همه چی آخه ی ساختمونم. ولی چند بارم تو روم گفتن تو نمیذاری پسرمون چیزی برامون بخره بیاره و فلان در حالی ک دروغ گفتن شوهرم شناختتشون. 

کلا دلم گرفت گفتم اینجا حرف بزنم😔

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاشون سرد باش  به خانواده خودت بيشتر توجه كن تا اونا

اونوخ کارد میگیرن بدتر دشمن میکنن ولی خدا شاهده من بین خانواده هامون فرق نمی‌ذارم. حتی خانواده خودمو یبار دعوت کنم اینارو دوبار دعوت میکنم

اونوخ کارد میگیرن بدتر دشمن میکنن ولی خدا شاهده من بین خانواده هامون فرق نمی‌ذارم. حتی خانواده خودمو ...

اشتباهت همينه ديگه

هركيو بيشتر تحويل بگيري بعدش فك ميكنه وظيفته و كاراي عاديتو نميبينن ديگه

زشته این رفتارها واقعا مگه دو سالتونه ? فرق گذاشتن توام محبتت و کم کن دیگه مثل قدیم کمک حال نباش یکم دور شو سر سنگین، نه اینکه بگی حقوق گرفتن چرا برام کادو نخریدن و .... دیگه سن و سالی ازتون گذشته

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
والا قوم شوهر ما نه به من نه به جاریم هیچ محلی نمیذارن خوب در این زمینه عدالت رو رعایت میکنن

والا اینا یبار از بس گفتن ما بین عروسمون فرق نمی‌ذارم و فلان زنعموی شوهرم گف کارتون اشتباه هست باید ب عروس کوچیکت ن ینی من بیشتر توجه کنید و براش کاری کنین آخه هر جیتون میشه این ب دادت ن میرسه اینو باید بیشتر دوس بدارید مادر شوهرمم دیگه لال شد 😂

اونا ازت دل پری دارن برا منم همینه اون همه کاری میکنه سیاست داره دوسش دارن من کاریشون ندارم سیاستم ندارم بامن دشمنن.اون بی کلاسه باهاشون بدحرف میزنه همش بی حرمتی ولی بازمیرن طرفش من اصول وادبو رعایت میکنم همیشه ادم بده منم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
زشته این رفتارها واقعا مگه دو سالتونه ? فرق گذاشتن توام محبتت و کم کن دیگه مثل قدیم کمک حال نباش یکم ...

همون اول گفتم بحثم کادو نیس بحثم فرق گذاشتنه شوهر من عاشق  لباس و ایناس کلی لباس دارم هنو نپوشیدم و سر روی من هم از جاریم هم مادر شوهرم همیشه بهتره. میگم با وجود اینکه من در همه حال باهاشونم  ولی برا اون خریدن برا من نه فرق گذاشتن اشونو میگم. واس همینم تایپک زدم ببینم ارزش داره ب وشون بیارم یا نه

همون اول گفتم بحثم کادو نیس بحثم فرق گذاشتنه شوهر من عاشق  لباس و ایناس کلی لباس دارم هنو نپوشی ...

خودت چی فکر میکنی? ارزش داره خودت و کوچیک کنی و نقطه ضعف بدی دستشون? فرق گذاشته توام بزار دیگه عین سابق نباش 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
اونا ازت دل پری دارن برا منم همینه اون همه کاری میکنه سیاست داره دوسش دارن من کاریشون ندارم سیاستم ن ...

خدایی اینا تعریفمو همه جا میکنن ولی چندین بار هم فرق گذاشتن بینمون مثلا تو عروسی اون ب اون 3 تا النگو خریدن برا من یکی برا خونش فرش گرفتن تو عروسیش برا من نه منم میسوزم