2777
2789
پ بدل نگیرم ، آخه زبونش نیش داره نمیدونی کی حرف خوب میزنه کی بد

منم سر بچه اولم نسبت ب هر حرف مادرشوهرم واکنش نشون میدادم 

ب اون ک چیزی نشد 

اخرش خودم انقد حرص خوردم کم مونده بود افسردگی بگیرم 

سر بچه دومم شد برام تجربه هیچ حرفشونو ب خودم نمیگیرم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یکم حساسی 

بعد بنظرت میگفت مامانت قربونت بره منظورش خودش نبوده ؟

حالاتو‌خوبی به من میگفتن این شبیه خودت نیست علنا میگفتن خودت خوشگل تری این بچه به کی رفته بعد میگفتن شبیه عمه شونه یعنی قشنگ‌ نیست چقدر ناراحت میشدم الان برام مهم نیست الان دخترم چشم درشت نیست مثل خودم اما هرکی میبینه میگه چه بچه بامزه یی و جذبش میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر منم همیشه میگه الهی قربون نوه ام بشم.الهی قربون پسرم بشم‌‌.بعد ی نگاه ب من میندازه میگه باشه مجبورم قربون توام بشم😐

ناراحت نشو.رکن دیگه‌.ذاتشونم خرابه البته.

دختر من بچه اس ولی هیکلش خوبه.خواهرشوهرم میگفت این چرا باسنش این شکلیه.از روو حسادت....

واقعن خیلی شبهشه 😂😂😂😂

آره مخصوصا وقتی از حمام میان هنوز مرطوب و چروکن🤣🤣🤣🤣

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
آره مخصوصا وقتی از حمام میان هنوز مرطوب و چروکن🤣🤣🤣🤣

پاهای نوزاد شماهم پوست پوست میشه ؟؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
پاهای نوزاد شماهم پوست پوست میشه ؟؟

کوچیکتر بود بله ولی الان دیگه مردی شده😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
کوچیکتر بود بله ولی الان دیگه مردی شده😅

پس عادیه 

خدا حفظش کنه 😅😅😅

دختر من ۱۵ روزشه

اووووووه بشینم برات بگم ب بچه من چیا میگفتن دهنت وا میمونه یکی دوتاشو بگم 

بچه من با بچه خواهرشوهرم همزمان دنیا اومدن تو یه جمع ک همه فامیل بودن دایی شوهرم از مادرشوهرم پرسید بنظرت کدومشون قشنگتره ؟ گفت خب معلومه بچه دخترم اون مو داره این کچله (دخترم بور بود پوست سفید موی طلایی بچه اون سبزه و موی مشکی )اون چشاش درشته این چشاش کوچیکه حالا بچه ها کلا ۴۰ روزه بودن دایی شوهرمم برگشت گفت ولی بنظرم دختر فلانی (من) قشنگتره اونم ساکت شد اصلا تو فامیل خودشون همه میگفتن بچت نازتره من واسم مهم نبود چون نوزاد هیچیش معلوم نی دختر خواهرشوهرمم واقعا ناز بود ولی مادرشوهرم همیشه میگفت بچه من زشته بیشعور 

یا مثلا بچه مو بغل نمیکرد اصلا و ابدا یبارم ک بغلش  میکرد با صدای بلند میگفت چشاتم قشنگ نیست ک بگم قربون چشات برم ...از این چرت و پرتا زیاد میگفت من محل نمیدادم الان دخترم براشون عزیز شده 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
پس عادیه  خدا حفظش کنه 😅😅😅 دختر من ۱۵ روزشه

عزیزم😍😍😍 قدم نو رسیده مبارک🥰🥰🥰

بله عادیه اگه شدید بود بهش یه کم روغن بادام شیرین یا زیتون بزن آروم ماساژش بده . بعدش ۱۰۰۰۰۰۰۰ بار دستا و پاهاشو ماچ کن 🥵🥵🥵🥵وااااایییییی بووووووششششش😵😵😵😵

عزیزم😍😍😍 قدم نو رسیده مبارک🥰🥰🥰 بله عادیه اگه شدید بود بهش یه کم روغن بادام شیرین یا زیتون بزن ...

قربونت برم 😂😂

چشم 

چه بیشعور 

خیلییییی 

جالبه خواهرشوهرم عکس دخترمو نشون خانواده شوهرش داده بود همشون گفته بودن واااایی عین بچه های خارجی هاس خاله ی شوهرم وقتی اولین بار دخترمو دید به خواهرشوهرم گفت وای وای این یکی رو دست بچت بلند شده بعد بخدا من اصلا با این حرفا خوشحال نمیشدم چون زشتم اگه بود بازم بچمه و من عاشقشم یا میدیدی سر سفره نشستیم کلی مهمون بود شوهر خاله شوهرم میگفت چه با مزه ان اینا یکی سیاه یکی سفید بعد مادرشوهرم بلافاصله میگفت ولی این یکی خوشگلتره اون چشاش کوچیکه همه عقده هاشو رو بچه من خالی میکرد بعد الان بچم ۵ سالشه وقتی درمورد نوزادیش حرف میزنیم مادرشوهرم میگه قربونت برم نوزادیت مثه هلووو بودی 😑😑😑😶😶😶😶 آدم میمونه بهش چی بگه

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام