2777
2789

میشه راهنمایی کنید بدونم اگر سی نفر مهمون داشته باشم که تقریبا ده تاشون بچه هست اما خب میخورن ولی خب نه به اندازه آدم بزرگ ،بعدش کنار اینا تخمه و میوه و بلال و جیگر و دل هم هست اما شام اصلی جوجه با برنج و ماست بورانی و اینا لطفا میشه بگیر برای سی نفر چند تا مرغ بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ما بیست نفر تقربا بودیم هیچ غذای دیگه هم کنارش نبود شیش تا مرغ جوجه ای درست کردیم

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟
خیلی باید بخری من برای چهار نفر سه تا سینه مرغ درست کردم اندازه دونفر شد

خب معلومه سه تا سینه مرغ برا چهار نفر کمه

گُفتَم که تو مَنظورِ مَن از این هَمـه شِعری                      مَغرور نِگاهی به مَن انداخت که: مَنظور؟

وای این سوال سم رو اینجا نپرس 

الان همه یاد بیست نفر و یه دونه مرغ برای جوجه کردن میافتن 🤣🤣🤣🤣🤣

ولی کلا برای هر پنج یا شش نفر برای جوجه بدون برنج یه دونه مرغ میخوای یعنی پنج تا مرغ بزرگ شش تا کوچک و اگه با برنج یه دونه کم کن 

من بودم برای سی نفر با برنج هم پنج تا بزرگ یا شش تا می گرفتم چون من خیلی از کم اومدن غذا برای مهمون بدم میاد 

وااای دقیقااا منم یاد اون کردم ک رفته بود خونه دوستش برا بیست نفر یدونه مرغ و دو تا دیس برنج گزاشته بود سر سفره😂😂😂🤣🤣🤣