2777
2789

سلام دوستان هر کس راهنمایی کنه دعاش میکنم🌱🙏پسرم کلاس هشتمِ درس نمیخونه از پارسال که نمره میگیرن یه چشمم اشکه از دستش همش گرفتار درسش بودم که نمره هاش ضعیف نشه باباش هم اگه نمره هاش رو بدونه کتکش میزنه و من نمیگفتم فقط تهدیدش میکردم اگه نخونی به بابات میگم

حالا امروز نمره های پیش ترمش رو دیدم افتضاح بود میخوام به باباش نشون بدم میترسم کتکش بزنه هیچ وقت دلم نمیاد بچه مو بزنه😪 خواهرانه کمک کنید 

کارنامرو خب نشون باباش نده

من ن مامانم از نمره هام خبر داشتن ن بابام😂

شاید علاقه به درس نداره ببرش پیش مشاور

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یکاری کنی پسرت به درس علاقه مند بشه

ببین چه خواسته هایی داره همونارو بهش قول بده در صورتی که نمره های خوب گرفت عملی کن

تشویقش کن بهش روحیه بده فیلمای انگیزشی بهش نشون بده. با کتک و تهدید چیزی درست نمیشه فقط بیشتر حسشو از دست میده واسه درس خوندن

اونکه نباید بخاطر شما و پدرش درس بخونه باید بخاطر خودش بخونه پس باهاش صحبت کن منطقی و دوستانه

که سال بعد انتخاب رشته داره نباید کم کاری کنه

کمکش کن هدف و علاقشو پیدا کنه واسش تلاش کنه و درس بخونه

معمولا بچه ها زمانی اینطور میشن که هدف مشخص و موردعلاقشونو ندارن بعد از مسیر منحرف میشن

مرسی از راهنماییت دعات میکنم 

خواهش میکنم ممنون عزیزم❤

حتما به پسرت کمک کن تا هدفشو انتخاب کنه

هدفی که بهش علاقه داره و خودش دوس داره

منم ی مدت افت تحصیلی داشتم و اصلا علاقه ای به درس خوندن نداشتم همش نمره هام زیر ۱۰ میشد ...

تا اینکه از خودم پرسیدم چی میخوام؟ آخرش چی میخواد بشه؟ هدفم چیه؟ این روزای نوجوونیم که داره میگذره باید ی نتیجه ی خوبی داشته باشه یا نه؟ سعی کردم پیدا کنم استعدادم چیه و چیو بیشتر از همه دوس دارم

کلیپ و مطالب انگیزشی و مشاورهای خوب هم خیلی تاثیر میزارن و اینکه هرچند وقت یکبار باید ی تنوعی ایجاد بشه تا دوران تحصیل از یکنواختی در بیاد. مثلا مامان من هر چندوقت یکبار لوازم تحریرمو عوض میکنه چیزای فانتزی و باحال میخره که آدم انرژی میگیره. کتابای جدید هدیه های تشویقی که حتی کوچیکم باشن آدمو شاد و خوشحال میکنن

نباید حس کنه مجبوره به درس خوندن باید حس کنه انتخاب و هدف خودشه. اونموقع قطعا بیشتر واسش تلاش میکنه

و اینکه دوسال مجازی درس خوندن هنوز عادت ندارن به این وضعیت‌، درسای قبلی رو خوب نخوندن و یاد نگرفتن، بهش زمان بدین درکش کنین