2777
2789

امروز رفتم مخابرات گفت مودم یوتل دارن که تولید داخلی ودر حد تی پی لینک عمل میکنه

کسی تجربه ای داره بهم بگه چکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی!پس چرااینقدر تعریف tplink میکنن مودم یوتل رو چی؟

یوتل رو نمیشناسم تی پی لینک هم خوبه فقط دکمه دوباره تنظیم کردنش با سوزنه دست داخل نمیره ولی در کل خوبه هردوشون بستگی داره چند پورت باشن ۴ پورت دی لینک عالیه

چرا؟ من شنیدم بهترین مودم تی پی لینکِ

نمیدونم اصلا سرعتش با سرعت مودمای د لینکی که همسایه هامون داشتن قابل مقایسه نبود یوقتاییم قط میشد باید خاموش روشنش میکردم یبارم هرکاری کردم وصل نشد اینقد دکمه خاموش روشنش زدم یکی از چراغاش سوخت منم زدمش به دیوار رفتم د لینک گرفتم ...البته همین د لینکمم مدلش قدیمیه از ایناس که انتن هم نداره ولی باز بهتر از اون تیپ لینک پیری هست

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد