2777
2789
اوووووف الان؟!  اونقدر سرده نمیشه جایی رفت من که اصلا این فصلش رو دوست ندارم راحت نیست

چرا انتالیا هواش خوبه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم بسپر به چندجا  ما همیشه یه هفته قبلش بلیط میگیریم تازه اگر دوروز یا یک روز به پرواز بلیط ...

چرا راهنمایی اشتباه میکنی وقتی ایام پیک باشه مثل همین هفته که تطیلیه اولا شهرهایی مثل کیش و قشم و اینا که الان خوبه برای مسافرت خیلی خیلی زود پر میشه و همیشه باید یکماه جلوتر رزرو کنی و پرواز هم هر چی نزدیکتر به اون تاریخ بشی گرونتر میشه نه ارزونتر 

اون چیزی که شما گفتی مثلا مال اردبیل و تبریز و ایناس که الان خیلی سرده زیاد کسی نمیره 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
چرا راهنمایی اشتباه میکنی وقتی ایام پیک باشه مثل همین هفته که تطیلیه اولا شهرهایی مثل کیش و قشم و ای ...

من تو این چندباری که کیش رفتم یک هفته به پرواز بلیط گرفتم 

یک سری هم که دوروز به رفتن و چارتر بود  دی ماه و آذر ماه 

آخه کی وسط زمستون میره اردبیل

من تو این چندباری که کیش رفتم یک هفته به پرواز بلیط گرفتم  یک سری هم که دوروز به رفتن و چارتر ...

خب دیگه تو تعطیلی نبوده که شما رفتی 

استارتر هم دقیقا تعطیلی میخواسته بره من خودم تو آژانس هستم دقیقه نود مسافر بیاد هیچ کاری نمیتونم بکنیم مسافر التماس میکنه ولی بلیت نیست 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »