2777
2789
عنوان

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید

42 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من حدود 7 ساله ازدواج کردم البته 5،ساله که عروسی کردم و یک پسره 1 ساله دارم

از اول که با شوهرم ازدواج کردم تو دوران عقد جروبحث و اختلاف نظرهای زیادی باهم داشتیم.شوهرم 8،سال ازم بزرگتره و خوب تجربش خیلی بیشتر از منه و این باعث شده خیلی ازم ایراد بگیره از ظاهرم رفتارم حرف زدنم همه چیم..

اولا برام مسئله ای نبود فقط وقتایی که بهم چیزی میگفت ناراحت میشدم و گریه میکزدم و سعی میکردم خودمو تغییر بدم

اما الان واقعا از اخلاقش خسته شدم اون به همه چیه من ایراد میگیره اما من حق ایراد گرفتن از اونا ندارم تا حرفی بهش بزنم زود عصبی میشه و فوش میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من جات نیستم که راهکار خوبی بلد باشم ولی حتما مشاوره برید کمک تون میکنخ

اگه شرایط شو نداری بشین منطقی باهاش حرف بزن انتظارهاتو بگو و ازش بخواه انتظار هاشو بگه

بعد بهش بگو درسته من سنم کمتر از توعه ولی دلیل نمیشه توام وقتی ایرادی ازم میبینی فوش بدی و عصبی شی لطفا اگه ایرادی داشتم بهم توی خلوت دو نفره بگو منم ایراد هاتو توی خلوت خودمون میگم و حلش میکنیم 

و بگو چقد زندگی تو باهاش دوس داری و نمیخوای خراب شه بهش بگو کمکم کن با هم درستش کنیم

هر چیز که در جستن آنی،آنی:)💜🌼

اون اصلا برای زن ارزش قائل نیس و کسایی که به خانومشون احترام میذارنو زن ذلیل خطاب میکنه و همش به من میگه تو میخوای من افسارمو بدم دست تو 

اما به جونه خودم من فقط ازش احترام میخوام