من آنلاین مشاوره داشتم با مشاور محمد ظفرمند هم هزینه هاش خوبه هم واقعا روانپزشک خوبیه من خودم مشکلی نداشتم ولی یکی از دوستام افسرده است ی جلسه مشاوره انلاین گرفتم که راهنماییم کنه چطوری به دوستم کنم
وااای محمد ظفرمند عااالیه من خودم یه مشکلی با شوهرم داشتم از ایشون مشاوره آانلاین گرفتم خیلی خوب آدمو راهنمایی می کنه خداروشکر بعد از مشاوره من مشکلم با شوهرم حل شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مشکلی داشتم پیش محمد ظفرمند برای مشاوره رفتم. خیلی خوب گوش میده و خیلی خوب راهنمایی می کنه تا الان چند جلسه واسه مشاوره رفتم پیشش خیلی جواب گرفتم
من و همسرم از ماوراطب چند باری باهاش مشاوره انلاین انجام دادم زوج درمانی رو که خیلی راضی بودم به بقیه هم توصیه میکنم حتما استفاده کنن واقعا تاثیر گذاره
خواهر من پیش دکتر محمد ظفرمند میره. بخاطر استرس و اضطراب شدید که به خاطر تصادف داشته و خداروشکر الان وضعیتش بهتره. یه باری هم که نتونست حضوری بره آنلاین مشاوره انجام داد.