2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه؟🚶(:

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست

چون داری توکارخدادخالت میکنی

وقتی خودکشی کنی اون دنیا عذاب میکشی تاموقعی که قسمتت بوده بمیری 

این دنیامشکلات داره خیلی سخته ولی اون دنیااگه اعمالت خوب باشه خوبه وگرنه ازاین دنیابدتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید در ادامه زندگیت بهتر شد خیلیا یهو براشون معجزه شده و زندگیشون از این رو به اون رو شده 

معجزه هیچوقت اتفاق نمیوفته 

مگ اینکه خودمون با عقل و تلاش خودمون معجزه بیاریم (:

ولی منی که اسیر افکار پدرومادرمم چجوری تلاش کنم ؟

چجوری زندگیم بهتر بشه؟

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               
نه می‌خوام به ظلمی که به قانون طبیعت شده اجازه مردن خودمو بدم (: من حاصل یه خودخواهی و ظلم بقیم 🙂& ...

اصلا اینجوری نیست تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته منو همسرمم میخایم بچه داشته باشیم ولی خدا نمیخاد که هنوز بچخ نداریم 

نه می‌خوام به ظلمی که به قانون طبیعت شده اجازه مردن خودمو بدم (: من حاصل یه خودخواهی و ظلم بقیم 🙂& ...

در واقع خدا خواسته ک ب پدر و مادرت بچه بده

وگرنه میتونست نده

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
نه اون شرایط داره باید طرف مریض وسنش بالا باشه

بیماری که دکترا جوابش کردن و هیچ درمانی نیست تو یه اتاق تر و تمیز دراز میکشه یه سوزنی میزنن و میمیره.برای افراد خاص

خدایا مرسی😍❤
در واقع خدا خواسته ک ب پدر و مادرت بچه بده وگرنه میتونست نده

آها 

خدا خواست (:

این قانون طبیعته (:

وگرنه به حیوونام بچه میده 

حیوونام بدون عقل بچه میارن 

ولی آدما خودشون انتخاب میکنن که بیارن یا نه 

چون خدا بشون عقل داده (:

تفاوتشون با حیوون ت همینه 

جواب من و ندادی😑

آره جرأت دارم 

ولی اول باید بدونم چرا گفتن گناهه 🙂 

[QUOTE=264831027]معجزه هیچوقت اتفاق نمیوفته  مگ اینکه خودمون با عقل و تلاش خودمون معجزه بیاریم (: ولی منی که ا ...[/QU

قطعا اتفاق میوفته شاید یکی وارد زندگیت شد و تورو نجات داد تا اون موقع هم خودت نباید دست رو دست بزاری و هیچ کاری نکنی اگ تلاش نکی قطعا وضعت همین میمونه باید راه حل و پیدل کنی با پدر مادرت صحبت کن یا اگ تاثیزی نداره باید راه دیگه ای پیداکنی 

آره جرأت دارم  ولی اول باید بدونم چرا گفتن گناهه 🙂

خب تو ک انقد شجاعت داری خودکشی کنی همون شجاعت و یجور دگ استفادش کن.اگ شرایط زندگیت بده کار کن.کم کم مستقل شو جدا شو

خدایا مرسی😍❤
من که بعضی وقتا به وجود خدا هم شک میکنم

خدا هست 

خدا وجود داره 

اونو باید با قلبت حس کنی (:

می‌دونم تو جایگاهی نیسم که اینجوری بحرفم 

ولی می‌دونم خدارو با تمام وجود باید حس کنی 

خدا ، اونجوری که اونا تو مغزمون کردن و شستشو مغزیمون دادن نیست (:🙂