2777
2789
عنوان

پسرم اسباب بازی هاشو میریزه دور

316 بازدید | 33 پست

خانما کسی تجربه ی مشابهی داره آیا.

این بار چندمه که پسرم اینکارو میکنه

دیشب و امروز صبح هم اینکارو تکرار کرد.

ماشین کوچولو خرید دوس داره و تقریبا هرروز یه دونه میخره.

بعد اونوقت دیشب همه رو بدون دلیل جمع کرد، ریخت داخل سطل زباله و دستاش رو بهم تکوند. و گفت تمام.

سه ساله ام‌هست

نمیدونم چیکار کنم اینجور مواقع

خیلی واسم عجیب بود چرا اینکارو کرد

در صورتیکه توی کلاس که نیره روی وسایل و خوراکی هاش خیلی حساسه و به کسی نمیده

اگر کسی چنین تجربه ای داشته به منم بگه مشکل چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر منم از پنجره مینداخت بیرون 😑یمدت جم کردم همه رو از سرش افتاد

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزممم چی بگم 

جدی نگیر ،براش توضیح بده بگو مامان اینارو میندازی سطل آشغال تنها می‌مونن دلشون ترو میخواد.‌‌‌....

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

والا مامانم میگه من هر وقت تنور روشن میشد اسباب بازی هانو مینداختم توش خیلی هم کیف میکردم🤦‍♀️دیگه نمیدونم چرا

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍