سلام من یکشنبه صبح ساعت 11 امپول زدم شبش 12 اینا اقدام داشتم دیشب نتونستم اقدام داشته باشم دکترم گفت یکشنبه دوشنبه اقدام داشته باشم به نظرتون امشب فایده داره اقدام داشته باشم و اینکه کسی یوده با یه بار اقدام باردار شده باشه با امپول کارمم متاسفانه جوری که شب دیر میرسم خونه اقدامام میشه همیشه ساعت 12 به بعد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پارسال پیش یه متخصص میرفتم 4.5 ماه تحت نظرش بودم انقدر قرص و آمپول زدم همش سونو میزدم آزمایش میدادم ولی آخرش بی فایده بود دیگه بی خیال شدم موند امسال تیرماه تصمیم داشتم برم مرکز رویان اونجا درمانمو شروع کنم که زد ماشینمون چپ شد شوهرم هرچی داشت داد و ماشینو درست کرد و من دیگه به کل ناامید شدم گفتم دیگه فایده ای نداره دیگه نه میتونم رویان برم نه میتونم بچه بیارم چون 36 سالمه ولی مرداد ماه باردار شده بودم خودم خبر نداشتم سه هفته از موعدم گذشته بود که فهمیدم باردارم