2777
2789

كسي تجربه داشته 

❤️تو مبين اندر درختي يا به چاه تو مرا بين ك كنم مفتاح راه ❤️ خدايا براي هر لحظه هزار بار شكرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌۳سال دارم‌میخورم  مرتب خداروشکر بخیر گذشته😂😂😅 

ولی دفعه قبل ک‌پسر دومم رو باردارشدم مرتب نمیخوردم وقتی متوجه شدم ک ۶هفته بودم🤐🤐🤐🤐 پسر اولمم ۱۱ماهش بود😅😯😯🤐🤐

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
اگه منظورت اورژانسیه آره من باردار شدم

نه اورژانسي نه ازين قرصايي ك ٢١ روز مصرف ميكني بصورت ماهانه

❤️تو مبين اندر درختي يا به چاه تو مرا بين ك كنم مفتاح راه ❤️ خدايا براي هر لحظه هزار بار شكرت❤️
من یسال بیشتره میخورم اوکی بوده.

چطوري ميخوري

چند روز بعد از قطع قرص پريود ميشي معمولا

من‌۳سال دارم‌میخورم  مرتب خداروشکر بخیر گذشته😂😂😅  ولی دفعه قبل ک‌پسر دومم رو باردارشدم ...

مرتب يعني چطوري ؟؟