2777
2789

قبلا اکثر خوابام اتفاق میفتاد 

ولی الان خوابم کامل بهم ریخته نمیدونم دلیلش چیه🤦‍♀️ ولی حس میکنم برام دعا گرفتن چون تو عالم واقعیت از یکی بدم میاد ولی تو خوابم همش میاد باهام صمیمی بشه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب مرگ پدربزرگم رو دیدم دقیقا صبح روز بعدش این اتفاق افتاد

کلا اگه بخواد اتفاق بزرگی بیوفته من یه چیزی تو همین حدودا ازش خواب میبینم....

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....

من یه مدت هر خوابی میدیدم تعبیر میشد.

اولیش این بود که خواب دیدم یه هواپیما با کله سقوط کرد. وسط های روز جریان هواپیمای اوکراین رو شنیدیم. خودم اصلا یادم نبود .دوستام گفتن وای فلانی تو گفتی دیشب این خواب رو دیدی

یکی دو شب بعدش خواب دیدم یه بنده خدایی فوت کرده  و ما داریم میریم مراسمش. عصرش شنیدم فوت کرده . 

خلاصه همینجور خواب های به ظاهر ساده میدیدم که بعدش تعبیر میشد.

خیلی ترسیدم . من اصلا دوست ندارم از اینجور خواب ها . استرس میگیرم . خدا رو شکر رفع شد.

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
من یه مدت هر خوابی میدیدم تعبیر میشد.  اولیش این بود که خواب دیدم یه هواپیما با کله سقوط کرد. ...

خوابای بد که میبینی اصلا بهش فکر نکن وبرای کسی تعریف نکن

خدایا تقاصمو بگیر امین
وای چه سعادتی از کجا فهمیدی پیامبر بود؟ ادم مومنی هستی؟؟

دیدم تو یک حجره دارن نماز جماعت میخونن ،گفتن پیامبر اونجان،با گریه بلننند رفتم دیدم جلو در وایسادن افتادم رو پاشون و زانوشون رو محکم بغل کردم و چهره شونو می‌دیدم و زجه میزدم منو ببخشید منو ببخشید گفتن حلالت کردیم ما تو رو بخشیدیم و نوازشم کردن😭😭😭😭😭😭😭بعد از طاقچه حجره دو تا تخم مرغ بهم دادن و دو سال رفتم حج 

دیدم تو یک حجره دارن نماز جماعت میخونن ،گفتن پیامبر اونجان،با گریه بلننند رفتم دیدم جلو در وایسادن ا ...

وای موهای تنم سیخ شد چه خواب قشنگی😍😍 منم امروز خواب چندتا اردک زرد و سیاه دیدم که تو خونمون هستن تعبیرش رو خوندم تو نت نوشته بود مصیبت میبینید خیلی استرس گرفتم به نظرتون چیکار کنم

لطفا کاربر آقا نه لایک نه کامنت ممنون که رعایت میکنید😑

من چند روزپیش خواب دیدم توی یک محلی عروسی هست و مادر یه دختری لباس سیاه پوشیده بود و گفت میشه صورت دخترمو اصلاح کنی -؟ بعد دختره داشت قالیچه های کوچیک میبافت 

فرداش گفتن یه تازه عروس از همون محل مرده-وقتی عکسشو دیدم پشت سرشش گلیم شبیه چیزی که تو خوابم دیده بودم اویزون بود