2777
2789

من سال ۸۸یک سال بعد عروسی تصمیم گرفتم باردار شدم .رفتم پیش متخصص زنان تو شهرمون برای چکاب قبل بارداری.ازمایش و سونو رو انجام دادم .وقتی نشونش دادم گفت کیست درمویید تخمدان داری .سریع برو بیمارستان خصوصی من بیام جراحی کنم وگرنه کیست تخمدان هاتو سیاه می‌کنه و دیگه نمیتونی باردار شی

من تک و تنها رفته بودم دکتر .از همونجا زنگ زدم به همسرم و گفتم میخوام برم بیمارستان بستری شم .قضیه رو تعریف کردم .گفت سریع برگرد خونه و به حرف یه دکتر اکتفا نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا از دکتر نگذره با همون حرفش استرس رو انداخت به جونم .من رفتم ساری پیش خانم دکتر زینب نظری .ایشون گفت مشکلی نیست شما باردارشو من موقع زایمان کیست رو خارج میکنم .آخه کیستت خیلی کوچیکه.و در اون حد نیست

اون استرس نمی‌داشت من باردار شدم همش فکر میکردم که نکنه تخمدانهام سیاه شه .و کارم به دراوردن رحم و تخمدان بکشه.افتادم تو کار درمان نازایی .رفتم بابل پیش متخصص نازایی و تو کلینیک فاطمه زهرا بابل آی یو آی کردم ولی باردار نشدم

دوباره رفتم سونو پیش دکتر کاظمی بهشهر و قضیه رو براش تعریف کردم چون ایشون به نظر من علاوه بر اینکه رادیولوژیست هست در همه زمینه ها متخصص و عالی هستن .ایشون گفت جراحی کن و کیست رو خارج کن .البته چون تا حالا زایمان نکردی باید پیش دکتر حاذقی مثل خانم دکتر نظری جراحی کنی که به موقع چسبندگی بعد عمل نگیری یا خدای نکرده تخمدان هاتو موقع عمل از دست ندی

اون استرس نمی‌داشت من باردار شدم همش فکر میکردم که نکنه تخمدانهام سیاه شه .و کارم به دراوردن رحم و ت ...

بعضی دکترها داغون هستناااااا

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده