2777
2789
چهار دست و پا میره؟به صدا واکنش میده؟ارتباط چشمی میگیره؟اسباب بازی و شیشه شیرشو بدی خودش میگیره؟

چهار دست و پا نمیره کل خونه رو قل میخوره بله به صدا واکنش نشون میده ارتباط چشمی میگیره قهقه میزنه تو هر دو دستش وسیله میگیره اسمش رو صدا کنم گاهی برمیگرده گاهی نه ولی هیچی نمیگه فقط میگه اه میترسم اتیسم خفیف باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از شش ماهگی نزاشتی بشینه؟ نمیخام نگران کنم شما رو ولی دیگه آوا رو باید بگه ینی اصلا هیچ صدا ...

میترسیدم به کمرش آسیب برسه دددد بب اینا نمیگه وگرنه آواهای نامفهوم داره اه میگه ولی درد بببب ماما بابا نمیگه 

اسی ته دلت خالی نشه بچه اولته؟ اگه صداش میکنی نگات میکنه ینی میشنوه خودش اروم اروم حرف میزنه ۹ ماهه ...

بله عزیزم بچه اولمه ۵ ماهگی تست abrدادم عصب گوشش مشکل نداره واقعیت از اتیسم میترسم 

چهار دست و پا نمیره کل خونه رو قل میخوره بله به صدا واکنش نشون میده ارتباط چشمی میگیره قهقه میزنه تو ...

انشاا..هیچی نیست پسر منم خیلی منو حرص داد ولی با چندتا دیگه پزشکم مشورت کن که دلت آروم بگیره وخیالت راحت بشه

اخه چ اوتیسمی دختر خوب  رو بچت اسم نذار برای یه حرف زدن چ چیزای میگی ببین عزیزم بچه با بچه فرق داره یکی دیر زبون وا میکنه زود راه میفته یکی برعکس من به پسرم همع میگفتن لاله دور ازجونش اصلا اهمیت ندادم گفتم میشنوه حرف میزنه پس اگه دلت شور میزنه ببرش دکتر مطمعن شو ولی بچه هزار تا دردسر داره تازه اولشه عزیزم خودتو زود نباز فکرت بد جای نره

برای چی گلم

خب میگم چرا این پدر سوخته هیچی نمیگه😕

صبح ک بیدار شد باهاش تمرین میکنم😁❤اولم باید بگه مامان اگه بگه بابا از خونه پرتش میکنم بیرون😑😕😂❤

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤