2777
2789
عنوان

عمل بینی طبیعی

7254 بازدید | 42 پست

سلام عزیزان

لطفا هرکی تجربه داره یا دیده و شنیده بهم اطلاع میده لطفا

ایا درسته عمل بینی طبیعی بعد از یمدت خودشو ول میکنه و نوک بینی میاد پایین؟ ایا همه عملای طبیعی اینجوریه؟یا به چسب زدن و نگهداری بعد از عمل مربوط میشه؟خواهش میکنم کمکم کنید همه کارای قبل عمل انجام دادم الان مردد شدم

شل نمیشه اصلا فقط اگه خیلی بخندی یکم نوکش پایین میاد اونم باز بستگی به پوستت و نوع بینیت داره من که بعد از ۹ سال راضی ام 

من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کردم کارای جراحی بینیشون عالیه البته ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هست

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

دکتر علی شکرریز بسیار دکتر خوبیه من هر کسیو دیدم باهاشون عمل کرده راضی بوده

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بهتره قبل عمل اسم طبیعی پیش دکترت نیاری چون تغییر خاصی بهش نمیده نهایت یکم ایراداشو رفع کنه من که اینجوری شنیدم 

اگه بینی گوشتی داری آره احتمال همه چی هست مراقبت های بعد عمل هم خیلییی مهمه

کلا بهتره قبل عمل اسم طبیعی پیش دکترت نیاری چون تغییر خاصی بهش نمیده نهایت یکم ایراداشو رفع کنه من ک ...

بین طبیعی و نیمه فانتزی خوبه بنظرم

هم یکم قوس چون صاف واقعا خوب نیست

هم اینکه سربالانشه

برا من نوک دماغم گرد بود بعد دوسال برگشت الان باز همون شکلیه یکمم پره هاش پهن تر میشه نسبت به اوایل عمل.ولی من از نیم رخ مشکل داشتم ک اوکیه نوکش نیوفتاده بعد 3 سال و فرمشم تغیر نکرده.الان از رو به رو طبیعی شده.اگه هم گوشتی هستی امکانش هست برگرده و رشد کنه چون دوستم بعد دوسال باز میخواد عمل کنه.کلا مد شده دوبار عمل میکنن ک دیگ خیلی خوب شه

بین طبیعی و نیمه فانتزی خوبه بنظرم هم یکم قوس چون صاف واقعا خوب نیست هم اینکه سربالان ...

من نیمه فانتزیه قوس داره خیلی هم سر بالا نیست 

ولی من به چشم دیدم اونی که مثل من هزینه کامل عمل رو داده ولی چون گفته طبیعی انگار اصلا عمل نکرده اسم طبیعی نیاد وسط بهتره

وای منم درحال مشاوره و دنبال دکترم کیو انتخاب کردی

دکتر حامد امامی

من انجا مریضاشو دیدم همه هم طبیعی عمل کرده بودن هییییلی عالی بود کارش حالا انشاءالله منم راضی باشم ازش

کلا بهتره قبل عمل اسم طبیعی پیش دکترت نیاری چون تغییر خاصی بهش نمیده نهایت یکم ایراداشو رفع کنه من ک ...

بینسم خییییلی خوبه فقط زیر نوک بینی یکم اویزون دیده میشه فقط بخاطر همون میخوام عمل کنم

دکترم گفت دماغ خوبی داری نه گوشتی نه استخونی پوستتم‌خوب نه نازک نه کلفت بینی خوبی درمیاد ولی هی دارم بتزیگرا رو نگاه میکنم انگار نوک بینیاشون امده پایین