2777
2789
عنوان

آشپزای ماهر بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیاز خورد میکنم سیبزمینی رو نگینی درشت یا ریز مبکنم میریزم  هویجم دو یا سه تا رنده میکنم میریزم رب دو قاشق میریزم سیرم چن تا حبه خورد برش میزنم میندازم به همراه مرغ همرو میندازم تو آب تا بپزن وقتی ک کمی آبش سوختو مرغ پخته شد جو هارو اضافه میکنم این وسط به اندازه دو سه تا قاشق سبزی جعفری و گشنیز خورد شده میریزم توش تا یکم عطرشو بگیره اما بیشترشو وقتی کامل پخت میریزم ک عطرش قشنگ بیاد زیر دندون،،به غلظت ک رسید و قشنگ حس کردی جا افتاد خاموش کن

قارچم اگ دوس داشتی میتونی اضافه کنی

من چون جو رو دوس دارم زیر دندون بیاد بد اینکه مرغ یکم پخت اضافه میکنم اما میتونی اولشم اضافه کنی اگ میخای جو له باشه

وای عالیه من عاشق سوپم این مدلی درس میکنم سیر نمیشم ازش تو بشقابمم آبلیمو هم میریزم محشرررر میشه

اگرم ک میخای رشته ایی باشه سوپت همه چی ک کامل پخت اخر سر رشته رو اضافه کن یکم صبر کن ب غلظت برسه و رشته پخته شه خاموش کن

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
منظورت از اب مرغ چیه؟ چون من اول مرغ و ابپز میکنم لعد اوناب اولیه رو دورمیریزم

واقعا ک تمام مزه سوپ ب اون لعابه عزیزم این دفعه پختی مرغو با ابش ضافه کن نریز دور

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
چرا من تو سوپ مرغ میندازم بو بدی میگیره  لطفا ب منم بگید 🙏🙏😣😣

وقتی مرغو جدا میپزی چندتا چوب دارچین بزار باهاش تو اب تا بپزن با هم 

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 

دومی:

یدونه پیاز یدونه سیب زمینی یدونه هویج اگه داشتین یه تیکه گوشت مرغ درشت خورد کن روش اب بریز خوب بپزه نرم بشه بعد میکسر کن روش اب اندازه ای به غلظت سوپ معمولی باشه بریز نمک فلفل زردچوبه پاپریکا اویشن  رب  جو دوسر پرک و روغن( اگه دوست داشتی بریز من نمی ریزم)اصافه کن بزار تا زمانی که جودوسر بپزه زیرشو خاموش کن موقع سرو ابلیمو بریز

سه مشت جو که پاک کردی رو بریز تو قابلمه و پنج لیوان آب بریز، وقتی جوشید زیرشو کم کن که بپزه،

یدونه سیب زمینی متوسط رو مکعبی ریز خرد کن، یه هویج معمولی رنده کن، بعد نیمساعت به جو اضافه کن، یه عصاره الیت مرغ هم بهش اضافه کن،

جداگانه یه پیازبزرگ رو بذار سرخ بشه با روغن کم وقتی سرخ و طلایی شد بهش یه قاشق چایخوری زردچوبه بزن و دوقاشق سرخالی رب گوجه بریز تفت بده بوی خامیش بره بعد بریزش توی سوپ، بعد یه ربع، رشته ریز سوپی داخلش بریز دو مشت، اندازه دوتا در آبلیمو بزن با کمی نمک، هم بزن که رشته بهم نچسبه، بذار یکساعت بمونه و گاهی همش بزن که لعاب دار بشه اگه جعفری هم داشتی سه قاشق غذاخوری بریز اگه نداشتی نریز مهم نیس،

اگه لعاب دار نبود زیرشو ده دقیقه زیاد کن آبش کم بشه و لعابدار بشه،

این سوپ جو خییییلی خوشمزه میشه حتما بپز، نوش جان😍

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️