2777
2789
عنوان

آشپزای ماهر بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ رو با نمک و زردچوبه و پیاز آبپز کنه.

هویج رنده ی ریز کن، با ی عصاره مرغ و دوقاشق رب توی روغن خیلی خیلی کم، تفت بده و اب اضافه کن.

ی سیب زمینی خیلی ریز هم رنده کنده، بریز توش.

جو یا جوپرک خیس خورده رو ابکشی کن نیم ساعت اخر بریز توش.

مرغ رو کاملا ریش ریش کن با آبش ب سوپ اضافه کن.

رب و نمک و فلفل رو بچش و آبلیمو اضافه کن و خاموش کن

از نظر من مهم ترین نکته سوپ اب مرغه غلیظه و خوش طعمه اگه این نباشه هر چقد مواد بریزی و کم وزیاد کنی ...

منظورت از اب مرغ چیه؟ چون من اول مرغ و ابپز میکنم لعد اوناب اولیه رو دورمیریزم

سوپ جو... اول جو دو سرو بذار قشنگگگ بپزه یه ساعت بیشتز شاید بعد تو یه قابلمع یه پیاز بزرگ ریز خورد کن قشنک تفت بده سرخ شه بهش مرغ سینه و کمی استخون اضافه کن کمی سرخ شه با پیاز و سه چهارتا هویج رنده ریز کن بریز و کمی ادویه زردچوبه و فلفل فقط همین و یه قاشق ربم باهاشون سرخ کم بعد جوهای پختع رو با آبش بریز دیدی کمه باز آب اضافه کن و یکم جو پرک اندازه دو مشت ...و ورمیشل یا هموم رشتع سوپ بریز اونم دو سه مشت بعد جعفریگشنیز تازع یا خشک اندازه دو سه مشق بریز بذار یک ساعت دیکه بپزه آخر سر یکم آبلیمو بریز و نمکشو اندازه کن

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

دوتا سوپ راحت و خوشمزه و کاملا سالم

یدونه پیاز رو خورد کن تو قابلمه نمک به مقدار دلخواه با یه قاشق مربا خوری زرد چوبه بریز دو پیمانه بلغور گندم بشور بریز روش کمی جعفری خورد شده بریز نداشتی مرزه خشک نعنا خشک یا سبزی آش هم میشه ریخت روش اب بریز تا خوب بلغور بپزه در آخر یه استکان شیر بریز یه جوش بزنه خاموش کن زیرشو موقع سرو به مقدار دلخواه آب لیمو تازه باشه بریز 

قلم رو با پیاز هویج گوجه سیب زمینی و ادویه هایی که ذایقه تون هست بذارین بپزه

بعد تمام سبزیجات رو خارج کنین میکس کنین و به سوپ برگردونین و یه استکان کوچیک جو پرک به اون آب اضافه کنین تا جا بیوفته

آخر پخت هم جعفری تازه خورد شده

اگه گوشت یا مرغ هم داخلش ریختین می تونین توی همون مرحله قبل میکس خارج کنین ریش ریش کنین و به سوپ اضافه کنین

تست شدست و فوق العاده خوشمزه  

عدس و مرغ رو  میزارم میپزه 

از اون طرف هویج پوست میگیرم یا رنده درشت میزنم یا ریز خورد میکنم ...بیشتر رنده میزنم زیر دندون نره ک فقط مقوی باشه ...دوتا گوحه فرنگیم رنده میکنم 

پیازارو خلالی به مقدار زیاد خورد میکنم و سرخ میکنم بعد هویج و اضافه میکنم یکم تفت میدم بعد عدس و مرغ ریش ریش رو اضافه میکنم تفت میدم و بعد گوجه فرنگی رنده شده رو میزارم یکم تفت بخوره و بپزه ک گوجه از حالت خامی دربیاد بعدش رب و ادویه ها رو اضافه میکنم و راستی سبزی اش هم اگه خ‌استی میتونی اضافه کنی ولی کم 

بعد اب جوش میریزم نصف قابلمه یکم بیشتر ..دوباره ک با مواد به جوش اومد ماکارونی هایی که چهار قسمتش کردمو میریزم و ۵دقیقه اول خوب هم میزنم نچسپه ...تا یه ۱۰ دیقه میزارم با شعله زیاد بجوشه بعد زیرشو کم میکنم ماکارونی نباید زیاد باشه تا سوپ سفت نشه در حدی که وقتی ماکارونیو اضافه میکنی وقتی ملاقه میزنی چندتا دونه با ملاقه بیاد بالا وقتی اب کم شه معلوم میشه زیاد ریختی....بعد از ده دیقه که ابش کم کم شد زیرشو کم میکنم و یه لیوان اب سرد بهش اضافه میکنم دوبار اینو امتحان کردم مثل این میشه ک سوپ جامیوفه ماکارونی یکم توش محو و له و پخته میشه که خیلی خوبه یکم با شعله متوسط بپزه بعد زیرشو کم کن جا بیوفته ...اماده س

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد