عدس و مرغ رو میزارم میپزه
از اون طرف هویج پوست میگیرم یا رنده درشت میزنم یا ریز خورد میکنم ...بیشتر رنده میزنم زیر دندون نره ک فقط مقوی باشه ...دوتا گوحه فرنگیم رنده میکنم
پیازارو خلالی به مقدار زیاد خورد میکنم و سرخ میکنم بعد هویج و اضافه میکنم یکم تفت میدم بعد عدس و مرغ ریش ریش رو اضافه میکنم تفت میدم و بعد گوجه فرنگی رنده شده رو میزارم یکم تفت بخوره و بپزه ک گوجه از حالت خامی دربیاد بعدش رب و ادویه ها رو اضافه میکنم و راستی سبزی اش هم اگه خاستی میتونی اضافه کنی ولی کم
بعد اب جوش میریزم نصف قابلمه یکم بیشتر ..دوباره ک با مواد به جوش اومد ماکارونی هایی که چهار قسمتش کردمو میریزم و ۵دقیقه اول خوب هم میزنم نچسپه ...تا یه ۱۰ دیقه میزارم با شعله زیاد بجوشه بعد زیرشو کم میکنم ماکارونی نباید زیاد باشه تا سوپ سفت نشه در حدی که وقتی ماکارونیو اضافه میکنی وقتی ملاقه میزنی چندتا دونه با ملاقه بیاد بالا وقتی اب کم شه معلوم میشه زیاد ریختی....بعد از ده دیقه که ابش کم کم شد زیرشو کم میکنم و یه لیوان اب سرد بهش اضافه میکنم دوبار اینو امتحان کردم مثل این میشه ک سوپ جامیوفه ماکارونی یکم توش محو و له و پخته میشه که خیلی خوبه یکم با شعله متوسط بپزه بعد زیرشو کم کن جا بیوفته ...اماده س