2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 29 پست

شوهرش بفهمه ک کار تو سبک میشه عزیزدلم 🥺💔

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم الکی مثلا خدارو قبول داره و خدا خدا میکنه تو پیاماش همسرتون🤔🤨😄

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

بنظر من خانوما پای دوستتون ب خونه باز نکنین

صمیمی هم نشین این همجناسای ما درسته اسما همجنسن ولی میتونن دست شیطانم از پشت ببندن اعتماد نکنین،اون دوستتونم اگ خوب میبود و متشخص هیچوقت جواب سلام شوهرتونم نمیداد چ برسه حرف زدن

خدا به دلت آرامش بده گلم و مشکل زندگیتو حل کنه انشالله 

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

شوهر دوستم بفهمه ابروی خانواده ما میره ......ابروی من میره که همچین شوهر مزخرفی دارم .....

من نمیدونم چرا نمیتونم حرفی زنم انگار دهنمو بسته

میدونم که تفننی شیشه مصرف میکنه ....خیانتم‌که میکنه البته ما هشت ساله باهم رابطه ای نداریم مثل دوتا دوست هستیم زیر سقف باورتون نمیشه اگر بگم سالهاست جدا میخوابیم دستمون به هم نخورده ....

من از لحاظ مادی نیازی بهش ندارم فقط به خاطر پسرم موندم و هیچ کاری هم انگار نمیتونم بکنم...

بنظر من خانوما پای دوستتون ب خونه باز نکنین صمیمی هم نشین این همجناسای ما درسته اسما همجنسن ولی میت ...

دوستم اصلا یه شهر دیگست تا حالا خونه ما نیومده شوهرم شاید یه بار دیدتش ولی انگار یه مریضی داره که میره سراغ دوستای من