امشب گوشی شوهرمو نگاه کردم دیدم به یکی از دوستای من که متاهله و سه تا بچه داره و خیلی هم خانم خوب و متشخصی هست تو اینستا و حتی اسمس داده ...اون انکار پستاشو لایک کرده و اینم دیده گیر داده بهش ....حتی این پیام را براش فرستاده
سلام...هنوز در عجبم که چرایهو محو شدی نه پیامی رو جواب میدادی نه حتی پیامک عادی بشما میرسید...خیلی نگران بودم و هستم که خدای ناکرده مشکلی پیش اومده بوده خودتون خواستید که ای کاش میدونستم..باشه...مشگلی نیست...در پناه خدای مهربون ، موفق وپیروز باشید .................
حالا شوهر دوستم یه شغل خیلی حساسی داره اگر همچین چیزی ببینه قطعا شوهر منو از سقف اویزون میکنه ...نمیدونم چه جوری به روش بیارم .
دفعه دومشه که با دوستای من همچین کاری میکنه تازه از فاز عاشقی با یکی از دوستام مچشو گرفته بودم. اونن چه عشق و عاشقی البته مقصر همش این بود و اون گفته بود فلانی بفهمه ناراحت میشه و این اصرار و التماس....
مخم داره سوت میکشه ....که اگه خدای نکرده شوهر اون ببینه چی میشه ...دوستم خیلی خوبه اصلا مال این حرفا نیس در عوض شوهرمن یه زبونی داره که مارو از توسوراخ میکشه بیرون .....دعا کنید نجات پیدا کنم از دستش خوااهششششسش