2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بزرگه آشپزخونم و یه پول خیلی زیاد میخواد اگه قرار باشه سفارشی بزنم

از نظر قیمت خیلی به صرفن.

به دل خوش عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

قشنگه مبارکت باشه من دقیق همینو دیدم شیش متر بالا شیش متر پایین دوازده با سینک تازه .گرون نگرفتی !؟

سلامت باشی قیمتشو فردا میپرسم دوباره از خواهرم ولی اماده با سفارشی فرق داره سفارشی گرونتره بعد ممبران تمیز کاریش مکافاته ولی های گلاس یه دستمال نم باسیف کرمی برقشون میندازه

۲۴ تومن شد۶ ماه پیش

سلام دوستم خوبی میدونم خیلی گذشته ولی یه سوال داشتم جنس این کابینت شما چیه.. واینکه راضی هستین تا الان ازش... خش نیفتاده روش و تمیز کردنش راحته

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوستم خوبی میدونم خیلی گذشته ولی یه سوال داشتم جنس این کابینت شما چیه.. واینکه راضی هستین تا ال ...

سلام عزیزم های گلاس بوده ۴سال گذشته اسکاچم میکشیم روش جنسش خوبه فقط دقت کن پشت ابچکون وپشت زیر ظرفشویی رو برات ضداب بزنن

سلام عزیزم های گلاس بوده ۴سال گذشته اسکاچم میکشیم روش جنسش خوبه فقط دقت کن پشت ابچکون وپشت زیر ظرفشو ...

سلام عزیزم.. ممنونم 🙏💙

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن