2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه کمک لطفا

94 بازدید | 8 پست

سلام یه هفتس پسرم که ۱۰ ماهشه تمام بدنش پر شده از لکه های قرمز کوچیک و بزرگ چند بار هم دکتر بردم میگن حساسیت به چیزی داشته که خورد دستو پاهاشم متورم شده اما هر چی دارو میدم خوب نمیشه گاهی از بین میرن بعد یه نیم ساعتی دوباره بیشتر میشن اولشم تب نداشت اما امشب خیلی تب داره کسی تجربه ای داره توروخدا خیلی میترسم

ببر بیمارستان آمپول هیدروکوزتیزون میزنن خوب میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

داداشم اینجوری بود آزمایش داد به دارو حساسیت داشت شماهم ببین به چی حساسیت میده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند بار بردم همش شربت سیتریزین  میدن

فکسوفنادین بهتره بگو داروشو عوض کنن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ببخشید بعد چند روز خوب میشه 

زمان نداری تا هروقتی ماده آلرژن تو بدنش یا محییط اطرافش یا غذاش باشه