2777
2789
نه دیگه دو سال تدریس می‌کنه یعنی طرح روستا تموم شده اون سال اولی ها ۵_۶ تومن میگیرن بعدش حقوقشون خیل ...

ببخشید اگه مدیر مدرسه باشه چی مدرسه ی روستا

میشه برام ی صلوات بفرستی

البته تا کنون دیده نشده معلمی از حقوقش راضی باشه همیشه مینالن و باید ثابت کنن درآمدشون کمه و هیچ مزایایی ندارن و خیلی کارشون سخته😂😂

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی فامیل زنش معلمه این مرتیکه پیش نامزد من ی جوری حرف میزنه ک انگار زنش ماهی ۲۰ملیون میگیره ولی زن ...

بستگی به سابقش، داره.... 

شاید دوشیفت میره

روستا از شهر بیشتر حقوقش یا شایدم روستا میره

درکل حقوق معلما میانگین و ب طور معمول بین 7 و 8 ایناست

روزهای خالی از عشق..... 
ببخشید اگه مدیر مدرسه باشه چی مدرسه ی روستا

والا نمی‌دونم ولی قطعا مدیر خیلی بیشتره یه بار فیش حقوق یه مدیر رو دیدم البته شهر بود و سابقه بالایی داشت چند سال پیش ۱۵ تومن بود 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من دانشجو معلمم داخل حکمم زدن 6600 ک ب ما فعلا 3 تومن میدن 😐

اره دیگه همینه عزیزم....... حالا یه عده نمیدونم چرا میخان بگن معلما حقوقشون زیاده.... 

البته من معلم نیستم ولی میدونم اونجوری که تو حکم میزنن تو فیش کمتر میزنن و واریزشم بازم کمتر میریزنن

روزهای خالی از عشق..... 
اره دیگه همینه عزیزم....... حالا یه عده نمیدونم چرا میخان بگن معلما حقوقشون زیاده....  البته م ...

دلیلش اینه که همیشه معلم ها میگن حقوقمون کمه مزایا نداریم و کارمون سخته در صورتی که حساب نمیکنن با هر تعطیلی تعطیلند ۳ ماه تابستون تعطیلن حقوق میگیرن عید تعطیلن ولی یه کارمند دیگه همه این مدت سر کاره و حقوقش در همین حده با همین شرایط . دولت ما کلا اینجوره فقط برای معلم ها نیست که دیر بهشون میده یا از مزایا میزنه برا همه اینجوره

اره دیگه همینه عزیزم....... حالا یه عده نمیدونم چرا میخان بگن معلما حقوقشون زیاده....  البته م ...

درسته 

نه حقوقش زیاد نیست بیشتر ازاین جهت خوبه ک یه کار کاملا رسمیه 

مثلا بعد 4 سال دیگه خیالت راحته ولی طرف با فوق لیسانس بیکاره و حتی نصف حقوق مارو هم نداره 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
دلیلش اینه که همیشه معلم ها میگن حقوقمون کمه مزایا نداریم و کارمون سخته در صورتی که حساب نمیکنن با ه ...

اره خب ایناهم هست.... 

ولی ی بنده خدایی هست صبح میره شهر عصر روستا با ماشین خودشم میره و میاد... سرگروهشم کردن... 

حکمش چون روستا خورده 9/5 میگیره... اضافه کاریاشم چندماه یبار میدن.. 

من فکر میکردم تابستونارو میتونن شغل دوم داشته باشن ولی نمیشه هرجایی کار کرد... مگر اینکه طرف یه شغل آزاد همیشه داشته باشه.. یا کارگری کنه... 

روزهای خالی از عشق.....