2777
2789

خود من هفته ای یکبار برای پدرم و پدر شوهرم آب هویج میگیرم خیلی دوست دارن

ماهی دوبار به اموات سرمیزنم و فاتحه میخونم و شکلاتی،،چیزی خیرات میکنم

برای اموات قرآن میخونم

تولد های بقیه یادم میمونه و حتی شده یه هدیه کوچولو هم میخرم

گاهی برای مادرم و مادر شوهرم غذایی خونه درست کنم میبرم تا یه روز از غذا درست کردن معاف باشن و استراحت کنن

بچه های دانشگاه ازم عکس جزوه یا کتاب بخوان براشون میفرستم

برادرم تو درساش ازم راهنمایی میخواد حتما کمکش میکنم

سعی میکنم خونه ی اقوامی که بچه کوچیک دارن خوراکی ببرم بیشتر سالم مثلا شیر بستنی ساقه طلایی و کیک هایی با بسنه بندی قشنگ یا مثلا باغ وحش،سوپرپف،شوکورول خیلی دوست دارن و خوشحال میشن😍

سعی میکنم بقیه برام درد و دل میکنن بیشتر شنونده باشم،اصلا سرزنش نمیکنم

سعی میکنم دلی رو نشکنم ..واقعا براش تلاش میکنم

تو باغچه کوچولومون سیر میکارم گاهی برای مامان اینا میبرم

کسی بهم زنگ میزنه و حالم رو میپرسه،با لحن خیلی گرمی باهاشون صحبت میکنم چون میدونم چه بازخورد مثبتی دریافت میکنن

جایی برم مهمونی کسی بچه کوچیک داشته باشه و مدت طولانی بغلش کرده باشه و به نظر خسته و کلافه شده باشه اگه مایل باشه کودکشو بغل میکنم تا یکم از مهمونی لذت ببره

مامانم و مادرشوهرم اگه نوبت دکتر داشته باشن ازم بخوان همراهشون میرم یاا براشون نوبت میگیرم

فعلا همینا یادمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا..امروز از پنجره اتاقم یه گربه ی آشنا دیدم که دو بار دنبال آدمها راه افتاده بود و غذا گویا میخواست و گشنه اش بود..سریع رفتم پایین بهش غذا بدم،تنها گربه ای که آخرش هم پیداش نکردم همین گربه بود ...یکدفعه غیب شد انگار ،اما به بقیه گربه ها غذا دادم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

افرین عالیه عزیزم 

زنده باشی 

منم تا جایی که بتونم به بقیه کمک میکنم 

مثلا امروز  صبح فامیلمون حلوا بلد نبود درست کنه برای مراسم عزا مادرشوهرش میخواست اومد خونمونم من براش درست کردم 

بعدازظهرم دوستم حالش خوب نبود لباس یلدایی دخترش رو برش زده بود نتونست بدوزه رفتم کمکش دو سه ساعت دوختم براش 

خدایا میدونم از رگ گردن به من نزدیک تری ،اما من حالیم نمیشه بغلم کن