2777
2789
عنوان

چالش های من و مادر شوهر جذاب!

821 بازدید | 27 پست

سلام رفقا. خوب باشید. بچه ها نیومدم گلایه ... اومدم درد دل کنم چون خیلی دلم گرفت. پدر و مادر همسر من آدمای خوبی ان. پدرشوهرم ک واقعا ماهه و خیلی زیاد روش حساب می کنم. هیچ وقت حرف بی ربط یا خاله زنکی یا رفتار نابجا ازش ندیدم. اما مادرشوهرم .....!!! خوبه اما ظرفیت نداره. الان ده روزه اومده تهران خونه من ک واقعا دارم اذیت میشم و با یه بچه؛ کمر درد شدید گرفتم‌. خیلی بی ملاحظگی کرده اومده دو هفته سرم آوار شده اما باز میگم مادره؛ مهمونه؛ میگذره!! اون چیزی ک رو اعصابم حرفهای بی ربطشه! دیروز در مورد یکی از دوستام حرف میزدم و اینکه شانس تو زندگیش خیلی دخیل بوده! یدفعه دیدم برگشته میگه اره فلانی واقعا شانس آورد وگرنه اون عروس من ازش سر بود! ماتم برد. چه ربطی داره؟! جاری من لیسانس دانشگاه آزاد شهرستان بود و بعد هم با پارتی رفت سر یه کار ده دوازده تومنی. کاری هم ب من نداره و اتفاقا ربطی هم ب من نداره. اما چیزی ک اومد تو ذهنم این بود ک اینقدر اون عروسشو قبول داره چرا نمیگه همونجا خونه اون چتر شه؟!!! واقعا بعد این حرفش دیگه نمیتونم تحملش کنم. خیلی خسته پذیرایی بودم با این حرفش دلم هم گرفت‌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که وقتی میان خونم اول میرن خونه برادر شوهر بزرگه هرچی سوغات دارن میزارن اونجا دست خالی میان پیش ما پر کاه هم برای ما نمیارن، 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بگو انقدر که دلتنگشی برو یه سر بزن خوشحالش کن حتما یک ماه هم بمون

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

واقعا درک نمی کنم چرا این قدر خونه عروس می مونند 

بابا مهمان نهایت سه روز

بیشتر بمونی یه حرفی از هوا میاد صاف می زنی وسط  فرق میزبان خودتم می مونی از کجا اومد این حرف

دنیا اونقدرها جدی نیست   

سلام همدرد 

مادرشوهر منم چند روز خونم بود امشب رفت 

حرف بی ربطش : فلانی که خیلی خاطر پسرمو میخواست هحوز مجرده ازدواج نکرده و فلان 😐

گفتم خب الان اگه با این حرف فکر پسرت درگیر بشه بره دنبال اون دختر، زندگی من با 3تا بچه بهم بریزه جوابگویی؟؟ 

دفه اولش هم نیست صدبار ازین حرفا زده جلو من

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بگو بی‌زحمت آتو آشغالاتو جمع کن برو خونه عروس سرترت 

ببین واقعا بهم برخورد هر جوری هم میخوام خودمو اروم کنم توجیه کنم نمیتونم. واقعا این حرفش انگار مدام تو ذهنم زنگ میزنه. بخدا قسم زندگیم مختل شده. بابامو تازه از دست دادم و بچم هم مدام شیطنت میکنه. با همه اینا گفتم عیبی نداره میگذره. ولی این یکی دلمو واقعا درد آورد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من
ببین واقعا بهم برخورد هر جوری هم میخوام خودمو اروم کنم توجیه کنم نمیتونم. واقعا این حرفش انگار مدام ...

درکت میکنم گلم ولی متمحن باش خودشم میدونه اگه اونجابره دوروز تحملش نمیکنن برای همین پیش توپلاس شده