2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه بخر 

منم تازگیا خریدم

عقلم نرسید اگه از اول خریده بودم خوشخوابم کثیف نمیشد

تازه ضد آبم هست 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

اره حتما بخر تشک ما خیلییی کثیف شده الانم ک تشکا گرووون نمیشه عوض کرد ک

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اره حتما بخر تشک ما خیلییی کثیف شده الانم ک تشکا گرووون نمیشه عوض کرد ک

من برا تشک قبلیم ملافه کش دار انداخته بودم مال روتختیم بود تمیز موند، ولی بعد چند سال فنر تشک خراب شد مجبور شدم عوضش کنم ، آره واقعا گرون شده منم قسطی برداشتم 

چه خوب میتونم بپرسم چند گرفتین 

من از سایت آقای تشک سفارش دادم برام آوردن

فکر کنم پونصد و خورده ای بود

البته بستگی داره تشکتون چه سایزی باشه

مال من دونفره بود

عکسشو برات میذارم خودت برو توو سایتش ببین

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من برا تشک قبلیم ملافه کش دار انداخته بودم مال روتختیم بود تمیز موند، ولی بعد چند سال فنر تشک خراب ش ...

من حتا ملافه هم انداختم البت ملافه نازک ولی بازم ی چیزی هس با این حال کثیف شده 

شما چند خریدین 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭