2777
2789
من ی روز ۵۷ بار زنگ زدم جواب نداد بیخیال شدم خودش اومد

۵۷بار 😱

من فک میکردم فقط منم که دکمه ول کن ندارم 🙊😎

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من غرور دارم نمیتونم این کارو کنم. ولی زندگیم مهم تره . چرا اون ترس از دست دادنمو نداره چرا

چون همش پیام میدی و زنگ میزنی عزیزم واسه همین 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
وای من غرور دارم نمیتونم این کارو کنم. ولی زندگیم مهم تره . چرا اون ترس از دست دادنمو نداره چرا

بعضی وقتا خنثی میشی هیچی برات مهم نیست...!!! ن ناراحتی ن خوشحال فقط میخای بگذره چن سالته؟

وقتی میگ نرو خب نرو شر درس نکن برو ولی بهش نگو 

نمیدونم شاید من زیاده روی کردم ولی بار آخر قبول کردم حرفشو. دوروز پیش خونشون بودم که راجبش بحث کردیم اخرش من قبول کردم و باهم خوب بودیم بعد که بابام اومد دنبالم اومدم خونمون بعد دیگ زنگ نزد . دوروزه زنگ نمیزنه بعد فهمیدم برااون موضوع زنگ نمیزنه ولی اخه من قبول کرده بودم. باهم خوب بودیم 😭😭