2777
2789

این نتیجه توسط یک متاآنالیز هفت مطالعه که بیش از 120 هزار نفر در آن شرکت کردند نشان داده شد. و از نظر جمعیتی، زندگی به تنهایی خطر افسردگی را در مردان بیشتر از زنان افزایش می دهد.

این موضوع برای دانشمندان نگران کننده است، زیرا افسردگی کیفیت زندگی را کاهش می دهد، علت اصلی ناتوانی است، و بر اساس بررسی نویسندگان مطالعات قبلی، با ایجاد بیماری قلبی عروقی، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر قلب، دستگاه گوارش مرتبط است. بیماری ها " همچنین شامل خودکشی و مرگ زودرس می شود

واقعا راسته من خیلی گوشه گیر شدم همش گوشه اتاقمم حوصله حرف زدن با خانوادمم ندارم دوساله بند شدم ب قرص های افسردگی بیزون رفتن برام مثل جهنمه هیچکسم ندارم 

تویی که اینو میخونی یعنی تو خیلی خوشگلی، خیلی باهوشی، خیلی قوی هستی که کم نیاوردی و هنوز ادامه میدی خواستم بگم الان وقتشه خودتو بغل کنی و از خودت تشکر کنی بخاطر اینکه همیشه کنار خودت بودی عاشق خودتو وجودت باش که هیچکس جز خودت برات نمیمونه💜🫂😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مادر و پدر من از این که کنار هم هستن افسردگی گرفتن بس دعوا می کنن.

تنها نبودن در صورتی خوبه که طرف مقابلت رو درست انتخاب کرده باشی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
قرار نیست هر کسی رو تو زندگیمون راه بدیم بنظرم تنهایی خیلی خوبه فقط به خودم میرسم از همه چیز لذت میب ...

بسيار بسيار به كلام شما موافقم عالى گفتيد

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد