2777
2789

سلام مامانا میشه تجربتون رو رو بگین پسر من دوسال یازده ماهشه الان هشت روزه از پوشک گرفتم جیش کامل میفهمه الان ولی بازم تا دقیقه نود خودشو نگه میداره بعدش میره ولی خب بازم راضی ام ولی دسشویی دو رو اصلا نمیکنه شده دوروز نگه میداره دلدزد میشه دگ چندروز پیش تب کرده بود دگ از فشار . نمیفهمم چیکارش کنم میره میشینه یدونه زور میزنه میگه نیس پا میشه میاد ولی اگه پوشکش کنم سری میکنه گاهی هم تو دسشویی از هول اینکه اگه نکنه باهاش قهر می‌کنم میکنه 

اینم بگم شکمش نسبتا سفته 

هرچی بلدین بگین لطفا 

میخوام پوشکش هم کنم ک در روز یبار پی پی کنه اینجور برا جیش بعدش گیج میزنه نمیفهمه تو پوشک کنه یا بیاد بگه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
شاید واقعا  یوبسه بهش چیزهای مفید بده مثل خاکشیر انجیر اب باید ب اندازه کافی بخوره

امروز دارو گرفتم از داروخونه عصر بهش دادم انگار ن انگار 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الان یبوست داره

پس چرا تو پوشک میکنه

دیگه نباید پوشک کنی، هوایی میشه جیش کردنش یادش میره، اگر لگن دستشویی داره بزار وسط خونه، بگو تو اون بکنه کم کم هر روز یکم به دستشویی نزدیک کن تا بعد ببر دستشویی، براش جایزه هم بده

دیگه نباید پوشک کنی، هوایی میشه جیش کردنش یادش میره، اگر لگن دستشویی داره بزار وسط خونه، بگو تو اون ...

از لگن قصری بدش میاد جایزه هم میدم بخدا خسته شدم نمیفهمم تا کی وضعیتی اینه

بهش کمپوت گلابی و آناناس بده عزیزم بچه اذیت میشه

دارو ملین دادم امروز

بگو اگه دستشویی تو بکنی بهت جایزه میدم  پسر منم همین طور بود من از این راه رفتم😅😅😅

وای بخدا اینا همه امتحان کردم

باید حوصله داشته باشی  بچه تو شماره یکو میکنه ولی دختر جاری من اینو هم نمی گفت نگه میداشت

کی درست شد مامانش چیکار کرد

درست شد ولی ۸ ماه طول کشید واسه همین میگم باید حوصله داشته باشی 

یا قرآن چ خبره 

خب چیکار کرد؟بنظرت نشونه این میشه باشه ک آمادگی نداره؟