2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

13353 بازدید | 46 پست

سلام دوستان . من با مشکل بوی بد دهان به پزشک مراجعه کردم و قرص مترونیدازول تجویز کردن . تشخیص شون عفونت معده یا ابتدای روده باریک بود. ۳ روز بعد از اتمام دوره مصرف بوی بد برگشت . این بو شبیه تخم مرغ گندیده اس و با تنفس ام هم به مشام میرسه . پزشک گفت راه دیگه ای نیست 

کسی تجربه ی مشابهی داره ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

۱۸ سالمه کنکوری هستم و این موضوع بد جوری اعصابم رو بهم ریخته

دندونات سالمه؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لثه هات چطور

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

همه دندون هام سالمه چک کردم پیش دندان پزشک ، بهداشت دهان و دندان هم کامل رعایت میکنم .لوزه هامم همون آقای فوق تخصص چک کردن گفتن مشکلی نداره 

وقتی اون قرص مترونیدازول رو میخورم کاااملا مشکل حل میشه ولی بعد که قطع میکنم دوباره برمیگرده 

سنگ لوزه نداشتم ...مسواک زبان شوی هم گرفتم ولی بازم فایده نداره

سلام منم‌مشکل تورو دارم

منم وقتی میترونیدارول مصرف میکنم برطرف میشه ولی وقتی نمیخورم بازم همونجوریه

اینو شما از دکترت پرسیدی که علتش چیه؟

هروقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید،من هستم❤