2777
2789

سلام خانوما من هفته ۳۸ بارداری هستم امروز معاینه لگن شدم دهانه رحمم دو سانت باز بود بعد معاینه دچار خونریزی خفیف شدم.برنامه زیزیم واسه دوهفته دیگه بود که بچم بدنیا بیاد.

امکان داره با استراحت تا اونموقع بتونم نگهش دارم یا همین روزا زایمان میکنم

زایمان کن راحتشی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نباید میذاشتی معاینه کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حداقل دوسه روزم بتونم نگهش دارم برام کافیه اصلا امادگی واسه امروز وفردا ندارم

دوسه روز که بیشتر نگه میداری 

ولی هرروز برو برو واسه صدا قلبش 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
عزیزم استراحت کردی یا فعالیت داشتی

دکترم بهم گفت باید فعالیتت بیشتربشه ومنم همش پیاده روی ورقص وپله بالاوپایین انجام دادم چون میگند تا۴۰هفته دکترا صبرمیکنند وبعدار۴۰ هفته القای زایمان انجام میدند

الان مسخرم کردی😶 خب گفتم شاید نمیدونی🤷

نه بخدا جدی گفتم نمیدونستم هرروز باید برم صدای قلبشو بشنوم فک کردم فقط باید حرکاتشو کنترل کنم ومنتظر درد زایمان باشم