2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله ت و د رو گاهی اشتباه میگیره طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 16 پست

سلام خانمی اشکال نداره کلاس اولی چه انتظاری داری...پسرم کلاس دوم هنوز بعضی حروف یادش میره باید تکرار تمرین زیاد بشه🤗 یه جا نوشته بودی کره گیری انجام میدی.میخاستم ۲۰کیلو شیر گاو بگیرم چیکار کنم کره بشه لطفا راهنمایی م کنید ممنون میشم شیر از خود گاو داری میگیرم خیلی هم خوب و پرچربه؟؟؟

سلام خانمی اشکال نداره کلاس اولی چه انتظاری داری...پسرم کلاس دوم هنوز بعضی حروف یادش میره باید تکرار ...

سلام شما خوبین 

من بیشتر با شیر گوسفند سرو کار دارم ولی شیر و ماست و کره گاو هم همین روال گوسفندی رو داره 

حتما ماست خنک باشه الانم که هوا سرده کره خوبی میده 

نصف ماست رو بریز تو مشک مثلا ۱۰ کیلو ماست می‌ریزی تو مشک و حدود ۲ کیلو آب خنک خنک‌ بریز روش و بذار مشک بزنه اگر دیدی ماست هنوز هم خیلی غلیظ هست ی مقدار کمی آب اضافه کن بعد که حسابی مشک زده شده کره رو از روی دوغ بردار حسابی بچلون‌ که دوغش‌ گرفته بشه بعد بنداز تو ظرف آی و یخ بعد چند دقیقه هک در بیار بذار تو ظرف مورد نظر و بذار یخچال.

دوغش هم میتونی بخوری میتونی باهاش کشک درست کنی

برای کشک درست کردن دوغ رو اول بذار حسابی ته نشین بشه آب اضافی روش رو بگیر اون باقیمونده رو بریز تو قابلمه بذار رو اجاق و مرتب هم بزن جون سریع میجوشه‌ و میاد بالا و کف میکنه و همه زندگی رو به هک میریزه بعد که جوشید و ی مقدار سفت شد خاموش کن بذار خنک بشه بعد بریز تو کیسه آویزون تا آبش حسابی بره و کشک سفت سفت بشه بعدم نمک بزن بذار یخچال یا با دستت گلوله های کوچیک درست کن بذار تو سینی بذار نیمه خشک که شد به صورت تنقلات مصرف کن 

از آبی که از کشک خارج میشه هم میتونی قره. درست کنی به این صورت که آب رو میذاری رو اجاق تا جوشید هم میزنی رو زیرش رو کم میکنی میذاری تا خوب بجوشه و آبش کم بشه به آخرش که رسید و رنگ آب قهوه ای کمرنگ شد خاموش کن بذار خنک بشه ی قره ترش و خوشمزه دارین‌.راستی نه اینکه آب قره رو بذاری سر اجاق و کلا ولش کنی مرتب بهش سر بزن 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB