2777
2789

سلام .

دوستان من ۳ ماهه اومدم داخل این خونه ها اینقدر زشت و کثیف بودن ک با هزینه خودم نقاشی کردم خونه رو شیرآلات رو تعمیر کردیم آبگرمکن سرویس کردیم کولر درست کردیم خلاصه بخدا قسم ۷ میلیون هزینه کردیم ک صاحب خونه گفت بمن ربطی نداره.

۸ واحد هست ک متاسفانه واحد بغلی من عروس صاحب خونست ک القضا با مادرشوهرشم میانه خوبی نداره‌.

خلاصه من خانوادم جنوبن و خانواده همسرم سنندج و خودم تهرانم و هیییچ کسیو تهران نداریم ک حتی یکساعت بیاد خونم بنابر این رفت و آمدم نداریم ک مزاحم کسی شیم.

چون وسواس دارم راه پله ها هم مرتب تمیر میکنم .

بقیشو زود مینویسم 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

اون آشغال هاشو میذاره دم در واحدش تا فردا صبح بندازه سطل آشغال تا ساعت ۴ صبح بیدارن و مدام با شوهرش بلند بلند دعوا میکنه کلی مزاحمت دارن برا ما بجون پسرم یبارم بهش اعتراض نکردم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این سه ماه همسایگی یکماهش رو جنوب بودم خونه مادرم . الان اومدیم هوا دوهفته هست آلودست نمیتونم پسرمو بیرون ببرم تو خونه توپ بازی میکنه .

همسایه پایینیا هیچی نمیگن این همسایه بغلی اومد رید ب من ک بچتو ببر باغ وحش 

دوست داده آشغاله بزاره دم در خونه خودش لطفا دخالت نکن از این به بعدم کم پله پاک کن بزار اونم تمیز کن ...

تو اپارتمان این اصلا کار درستی نیس

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....