2777
2789

واییی
همین چند دقیقه پیش ی گند بزرگگگ زدم
مامانم رفته بود خرید وقتی درو باز کردم کلی پلاستیک رو یهو داد بهم منم همرو گرفتم بجز یکی ک وقتی افتاد رو زمین صدای شکستنش رو فهمیدم😑
مامانمم شروع کرد ب فوش دادن آخه
ی شیشه عسل سیصد هزار تومنی رو شکسته بودم
الان مامانم و خواهرم دارم شیشه هارو جدا میکنن
منم اومدم تو اتاقم داره گریه میکنم
اههه الآنم پول قرضی داده بودم ب مامانم حتما با این گندی ک زدم بهم نمی‌ده
فردا هم می‌ره ب همه فامیلاش میگه😑😑
دعا کنید بابام نفهمه وگرنه شبو باید تو کوچه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش کلا بندازن دور یهو شیشه ریز میمونه تو عسل

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

حالا اتفاقه دیگه فدای سرتون این کولی بازیا چیه مامانت درمیاره !!!!!!!!!!!

خودش باید عقل داشته باشه چندتا پلاستیک رو باهم نده دست یکی دیگه چون احتمال اینکه یکیش سربخوره بیفته زمین زیاده 

حداقل باید شکستنی رو جدا میکرد

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست