واییی همین چند دقیقه پیش ی گند بزرگگگ زدم مامانم رفته بود خرید وقتی درو باز کردم کلی پلاستیک رو یهو داد بهم منم همرو گرفتم بجز یکی ک وقتی افتاد رو زمین صدای شکستنش رو فهمیدم😑 مامانمم شروع کرد ب فوش دادن آخه ی شیشه عسل سیصد هزار تومنی رو شکسته بودم الان مامانم و خواهرم دارم شیشه هارو جدا میکنن منم اومدم تو اتاقم داره گریه میکنم اههه الآنم پول قرضی داده بودم ب مامانم حتما با این گندی ک زدم بهم نمیده فردا هم میره ب همه فامیلاش میگه😑😑 دعا کنید بابام نفهمه وگرنه شبو باید تو کوچه
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡