2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بوگو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

برا شب یلدا پارچه گرفتم کت شلوار بدوزم چون من قدم بلنده شلوار های حاضری بهم اندازه نمیشه اکثرا شوهرم هم اجازه نمیده شلوار کوتاه بپوشم دوس نداره واسه همین خیر سرم گفتم بذا بدوزم که اندازم باشه

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇

عاقاتونمیگی من بگم بنده خداخواهرشوهرم باذوق یه پارچه خارجی چادرداش کلی دنبال خیاط بوداخرکه پیداکردواعتمادکرددادبهش چنان چادری براش درست کردکه حتی برای دم درخونه بیرون رفتنم مایه ی ابرو ریزیه براش

بعد رو بر یه کت داشتم بردم دادم به خیاط گفتم مثل همین بدوز سایز همین اندازه همین 

روز پرو چشمتون روز بد نبینه انگار گونی دوخته بودن و قد کت هم از اونی که من رو بر برده بودم کوتاه تر بود حداقل پنج سانت

خلاصه  یه کت بهم داد که یه تیکه به پایینش اضافه کرده بود که اونم کج بود یه شلوار هم که کلا انگار گونی دوختی افتضاح 

منم بردم کت و دادم گفتم اینو نمیخوام بشکاف تیکه های اضافه کرده رو خیلی بد شده 

بعد حرف سر قیمت شد 

گفت آنقدر میشه چون خیلی اذیت شدم 

یه قیمت از همیشه گرون تر گفت بعدم دوتا زیپ من خریده بودم که به لباس نمی‌خورد خودش زیپ گذاشته بود بعد به من گفت زیبایی که خریدی جا زیپ هایی که من گذاشتم ور میدارم 

موقع حساب کتاب اون پول اون زیپ هایی هم که خودش گذاشته بود باز حساب کرد