سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 عنوان ایتا وقتی تلفنی صحبت میکنی ممکنه صوت ضبط کنه؟ ضروریه ممنون میشم میدونید بیاید 209 بازدید | 11 پست تا حالا ایتا صوت ضبط کرده وقتی صحبت میکردید با تلفن؟ معمولا اینجوریه که اگر تلفنی حرف بزنی ویس خالی پر میشه مال کسی تا حالا صوت تو ویس افتاده ؟ 1401/09/28 | 18:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2953 وقتی داری تلفنی حرف میزنی ویس خالی پر میشه توی هر برنامه ای چ اینا چ تلگرام چ واتساپ پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 وقتی داری تلفنی حرف میزنی ویس خالی پر میشه توی هر برنامه ای چ اینا چ تلگرام چ واتساپ امکان استثنا نیست؟ که اشتباه پر بشه؟من وسواس فکری دارم دائم فکر میکنم صوت ارسال میشه. حالم بده
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 وقتی داری تلفنی حرف میزنی ویس خالی پر میشه توی هر برنامه ای چ اینا چ تلگرام چ واتساپ برنامه ها این قابلیت رو دارن یا اینکه گوشی ها خودشون هوشمند اینکار رو میکنن؟
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2953 امکان استثنا نیست؟ که اشتباه پر بشه؟ من وسواس فکری دارم دائم فکر میکنم صوت ارسال میشه. &nbs ... چی اشتباه پر بشه؟ولا وقتی توی ایتا داری تلفنی حرف میزنی ویس تماس رو نمیشه ضبط کرد پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 چی اشتباه پر بشه؟ ولا وقتی توی ایتا داری تلفنی حرف میزنی ویس تماس رو نمیشه ضبط کرد منظورم اینه صوت خالی پر نشه. صوت واقعا ارسال بشه و پر باشه وقتی تلفنی حرف میزنید
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2953 برنامه ها این قابلیت رو دارن یا اینکه گوشی ها خودشون هوشمند اینکار رو میکنن؟ گوشی ها خودشون امکان ضبط تماس رو دارنبا برنامه هم میشه تماس رو ضبط کرد ولی نمیدونم برای ایتا میشه یا ن پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 چی اشتباه پر بشه؟ ولا وقتی توی ایتا داری تلفنی حرف میزنی ویس تماس رو نمیشه ضبط کرد ممنون.
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2953 منظورم اینه صوت خالی پر نشه. صوت واقعا ارسال بشه و پر باشه وقتی تلفنی حرف میزنید ویس خالی میشهمیتونید امتحان کنید پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 گوشی ها خودشون امکان ضبط تماس رو دارن با برنامه هم میشه تماس رو ضبط کرد ولی نمیدونم برای ایتا میشه ... نه من نمیخوام ضبط بشه. ترس اینو دارم که یه موقع ضبط بشه مثلا. میخوام بدونم این امنیت گوشی هست که باعث میشه صوت خالی باشه. یا امنیت برنامه؟
سبزکمرنگ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 446 ویس خالی میشه میتونید امتحان کنید ۱۰۰ بار امتحان کردم پر نشده و خالی بوده ولی همش فکر میکنم ممکنه یکبار خالی نباشه. دائم استرس اینو دارم. هر کاری میکنم مطمئم نمیشم. زندگیم مختل شده.
helentifany عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2953 نه من نمیخوام ضبط بشه. ترس اینو دارم که یه موقع ضبط بشه مثلا. می ... هیچ کدوموقتی توی تماس هستی صدات میره برای تمتس توی ویس ضبط نمیشه پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍