2777
2789
عنوان

من از دنیا هیچ سهمی ندارم😭💔 کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 24 پست
اگه پول داری اجزای صورتتو عمل کن تا خوشگل بشی زخم معدت ضعیفی چشمات. تپش قلب ،ناراحتی کلیه .ریزش مو.ا ...

اجزای صورتم بد نیستن

پوستم داغونه

لک سفید دیدم کنار صورتم مثل پیسی

این درمان نداره😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

من 24 سالمه، اصلا اصلا چهره ام زیبا نیست، اندامم خوب بود ولی بعد زایمان وحشتناک چاق شدم، عینکی ام، موهای کم پشتی دارم، دیسک کمر دارم و خیلی اذیتم میکنه بعلاوه آسم و تیروئید

همه خصوصیات ظاهریت رو گفتی، ولی از اخلاقای قشنگت چیزی نگفتی؟ 

من کنار همه این کم و کاستی های ظاهری و روحیم، مهربونم، دست به خیرم، اهل مطالعه ام، کمی هنرمندم 

از نگاه کردن به مدل ها و بازیگر ها دست بکش، خوبی های خودت و ببین، استعداد هات رو ببین و پرورش بده، مطالعه کن، درس بخون، تو یه مهارتی تخصص پیدا کن و اعتماد بنفس تو از این طریق به دست بیار 

کنارش هم به بیماری هات اهمیت بده، خیلی هاش قابل کنترل و درمانه و اصلا جدی نیست، به زیبایی ات هم کنارش برس

آلان راه برای زیبا شدن خیلی زیاده، ولی تا وقتی از طریق درستش اعتماد به نفس نداشته باشی، حتی بعد از هزار عمل جراحی زیبایی هم اعتماد به نفس پیدا نمیکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 24 سالمه، اصلا اصلا چهره ام زیبا نیست، اندامم خوب بود ولی بعد زایمان وحشتناک چاق شدم، عینکی ام، م ...

حرفی ندارم در برابر کامنتتون

ممنونم🌻

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

شما یه دلیل برای زندگی بهم بدین. نمیتونم خودمو بکشم ولی اگه گناه نبود یه لحظه دریغ نمی‌کردم...

تو هنوز ۱۸ سالته هنوز هیچ لذتی نبردی از دنیا هنوز عاشق نشدی  هنوز مادر نشدی دلیل از این بالاتر تو در برابر بدنت مسئولی هر وقت خواستی به این تصمیم مسخره فکر کنی برو جلو آیینه به دستات پاهات حتی رگای  بدنت نگاه کن دلت میاد این بدن بمیره؟ این شاهکار خلقت بره زیر خاک

حرفی ندارم در برابر کامنتتون ممنونم🌻

انشالله که سلامت باشی 

یادت باشه زیبایی ظاهری و جسمی خیلی قشنگه، ولی با بالا رفتن سن، با خدایی نکرده مریصی های خاص و.. هزار مورد دیگه از بین بره

اما اصیل بودن، باطن قشنگ، مهارت و تخصص از بین رفتنی نیست

من یک دوست دارم تپله و صورت رو خیلی معمولی ای داره، اما به حدی خوش اخلاق و هنرمنده، که از نظر من قشنگ ترین چهره رو داره 

از نظر خیلی های دیگه هم همینطوره

تو هنوز ۱۸ سالته هنوز هیچ لذتی نبردی از دنیا هنوز عاشق نشدی هنوز مادر نشدی دلیل از این بالاتر تو در ...

من ۲۸ سالمه و هنوز هیچ لذتی از دنیا نبردم هنوز عاشق نشدم و هیچوقت مادر نخواهم شد بخاطر مشکلی که دارم من چیکار کنم ؟😭

خودکشی که بلیط بی برگشت به جهنمه

درضمن بعضی از ما با همه دردامون به خاطر پدر مادر بچه همسر و.... باید سرپا باشيم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دلیل حال بدت افسردگی هست

لرزش دستت هم بخاطر اضطرابه

افسردگی و اضطراب آدم رو از پا در میارن باعث میشن از هیچی لذت نبری

من ۳۰ سالمه و شرایط تورو دارم، بیماری دارم زیبا نیستم همش مجبورم با لرزش دستم کار کنم، اعتماد به نفس ندارم و بقیه باهام عین خنگا رفتار میکنن و خیلی چیزای دیگه

اگه برمیگشتم گذشته سعی میکردم افسردگی و اضطرابم رو ریشه ای درمان کنم (البته اون موقع پولشو نداشتم)

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...