بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخه ی بنده خدایی میگفت فسنجون نباید رنگش این باشه برای همین اصلا رب انار نمیزنن با سرکه و اینجور چیزا ترش مزه میکنن ولی رنگش ی رنگ قهوه ای خیلی روشن میشه ک بنظر من نه رنگ و نه طعمش واقعا خوب نیست
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
به خدا من اونجور باشه یه کیلو گردو رو میذارم برا ۳۰ نفر
یعنی الان من خیلی کم درست میکنم؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
نمیدونم والا ولی خورشت فسنجون هم جوری هست زود آدم رو سیر میکنه و سنگین هست مثل قیمه و قرمه نیست مثلا ی قابلمه متوسط برای پنج نفر باشه ی قابلمه متوسط راحت ۷_۸ نفر رو سیر میکنه
فسنجون باید رب انار خیلی خوب داشته باشه من اینطوری دوست دارم ولی سیاه نباشه رنگ گردو مشخص باشه ...
من کلا رب انار ملس و ترش دوست دارم همینطور خود فسنجون رو برای اینکه شل هم نباشه چندتا قاشق شکر میریزم تا قشنگ بجوشه باهاش و یکم آبش رو سفت کنه بعدش هم به اندازه ای ک دوست دارم رب انار میزنم
آفرین اینم هست بعد وقتی میمونه هم یه حالی میشه انگار 😐 بهتره اندازه باشه یه کوچولو بیشتر&nb ...
آره منم وقتی میمونه و گرم میشه دوست ندارم مزش رو