2777
2789
عنوان

عصب کشی چقدر درد داره؟

14671 بازدید | 19 پست

سلام من چن هفتس دندون آسیابم به عصب رسیده و درد میکنه دردش زده به گوشم خیلی رو مخه از کوچیکی از دندون پزشکی میترسیدم☺  کسایی که عصب کشی کردن میشه بگن چقدر درد داره داداش کوچیکم دوبار رفته عصب کشی میگه خیلی درد داره. 

هستن کسایی که دانشکده دندانپزشکی رفته باشن؟میگن اونجا ارزونه ولی بدست دانشجوها میدن:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس اتدازه من از امپول ودندونپزشکی نمیترسه. تاحالا دوبار عصب کشی کردم وواقعا دردش خیلی خیلی کمتر ازچیزیه که فکرشومیکردم.حتی از دردی که الان داری تحمل میکنی هم خیلیی کمتره

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
ای ننه چه جالب همین امروز صبح دندون پزشکی بودم جلسه آخر عصب کشی دندونم بود دندون شش پایین دردش مثل تو به گوشم میزد و جالبتر اینکه من رفتم دانشکده ی دندانپزشکی. نکنه همزادیم؟؟!!! 

دانشکده برای دندون چهار کاناله ۳۵۰ گرفت دانشجو کار میکنه استادا هم میان بالاسرشون هرازگاهی مال من که خیلی خوب بود.

Mahi54سابق هستم. از سال ۹۳ اینجا عضوم تا اینکه همین اواخر درخواست لغو کاربری دادم. نی نی یار جون پشیمونم کاربریم رو بده بهم کلی خاطره با تاپیکام داشتم.😭

بچه ها من دندونمو رفتم عصب کشی کنم گفت باید بری متخصص ریشه یعنی مشکل خیلی شدیده؟من عین چی میترسم نمیرم اونقدر نرفتم دندونم عفونت کرد آبسه کرد رفتم پنی سیلین زدم ولی میترسم برم اخه سری قبل ۳ تا بی حسی زد ولی اثر نکرد 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ای ننه چه جالب همین امروز صبح دندون پزشکی بودم جلسه آخر عصب کشی دندونم بود دندون شش پایین دردش مثل ت ...

راضی هستی؟ یکی ازدوستای منم رفت دانشکده

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بچه ها من دندونمو رفتم عصب کشی کنم گفت باید بری متخصص ریشه یعنی مشکل خیلی شدیده؟من عین چی میترسم نمی ...

بمنم همینو گفتن بهش میگن تخصصی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ای ننه چه جالب همین امروز صبح دندون پزشکی بودم جلسه آخر عصب کشی دندونم بود دندون شش پایین دردش مثل ت ...

دندون 5 بالا ی من دوسال خراب شده. 

چند روز خیلی درد میکنه رفتم دندون پزشکی گفت حداقل 2 تومن میشه. دیگه برگشتم خونه 😔

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بچه ها من دندونمو رفتم عصب کشی کنم گفت باید بری متخصص ریشه یعنی مشکل خیلی شدیده؟من عین چی میترسم نمی ...

شدید بشه و وبه کیست تبدیل بشه میکشن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹