2777
2789

سلام- کسی میدونی تعبیر خواب این که کسی که فوت کرده مداحی بخونه چیه؟

نمیدونم مداحی چی بوده...یه چیزی مثل مراسمای روضه بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شخص فوت شده خوشحال بود یا ناراحت؟ 

این رو هم نمیدونم-عموم این خواب رو درمورد پدرم دیده بودند-و نتونستم کامل بپرسم- اینجور که میگفتن سرحال بوده و بالای مجلس مداحی میخونده

(بابای من ماه محرما پای تلوزیون با مداحی و روضه ای که پخش میشد گریه میکرد و خیلی حالو هواش عوض میشد)

خواب دندون اضافی درآوردن چیه؟خواب دیدم از پشت دندونای جلوم دندون اضافی دراوردم😐😐😐😐

یا بچه اس یا یه عضو جدید به خانوادتون اضافه میشه..درکل خیره 

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
این رو هم نمیدونم-عموم این خواب رو درمورد پدرم دیده بودند-و نتونستم کامل بپرسم- اینجور که میگفتن سرح ...

نشونه حال خوب پدرته روحش شاد

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
خواب دندون اضافی درآوردن چیه؟خواب دیدم از پشت دندونای جلوم دندون اضافی دراوردم😐😐😐😐

همین که دوستمون گفتند یه عصو جدید به خانواده اصافه میشه 🙂

کلا خرابی یا افتادن دندون معنی بیماری یا فوت میده حالا اینکه چه دندونی باشه نسبت خویشاوندی متفاوته دندونای جلو خویشاوندان نزدیک و هر چی عقب تر بره نسبت فامیلی دورتر

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 
همین که دوستمون گفتند یه عصو جدید به خانواده اصافه میشه 🙂 کلا خرابی یا افتادن دندون معنی بیماری یا ...

نه میدیدم دندون اضافی وسط دوتا از دندونای جلو پشتش دراومده و میگفتن چون جای بدیه باید کشیده بشه😂