2777
2789
مبارکه جانم به سلامتی زایمان کنی دودست لباس بچه مای بی بی دستمال مرطوب جوراب دستکش کلاه پد بهداشتی ب ...

مرسی از لطفت عزیزم،،فقط یه سوال،نواربهداشتی برای خودم از همین کوچیکای عادیا خوبه یا باید از اون سایز بزرگا باشه؟

😍 قنداق فرنگی واسه اوردنش به خونه پتو کوچیک اینا چی اینارم بردارم؟؟ حوله برای چیه یعنی لازم میشه ...

چند هفته دوباره میری سونوببینی چرخیده یان

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍 قنداق فرنگی واسه اوردنش به خونه پتو کوچیک اینا چی اینارم بردارم؟؟ حوله برای چیه یعنی لازم میشه ...

آره آره قنداق و پتو حتما بردار مای بیبی هم بردار

حوله کوچیک واسه بچه لازم میشه 

واسه خودتم نوار بهداشتی ،شورت دو تا اینا بردار ، سوتین هم بردار فک نکنم سوتین لازمه بشه ولی بردار 

واسه نی نی هم دستکش و دوست لباس بردار کلاه و اینا بردار 

الهیییی ک بسلامتی و هر جور ک خودت میخای 

دعا کن هم من هم مامانم حامله شویم 

راستی چجوری تاپیک خودمو قفل کنم

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
امیدوارم بچرخه زایمان طبیعی بنظرم بهتره امپول سزارین میگن عوارض داره

مرسی عزیزم اره ان شالله بچرخه،اخه یدونه طبیعی اوردم دیگه میگم یه بار تن دادم به طبیعی دیگه شکممو پاره نکنم برام دعا کن

این نیز بگذرد  
منم با شمام بستم دیروز دوتا ست بیمارستانی، پتو، شیشه شیر، پستونک، دستمال مرطوب، پوشک، مدارکم، یه س ...

عزیزممم❤یه پتویی قنداق فرنگی چیزی هم بردار وقتی میخوای بیاریش خونه هوا سرده سرما نخوره،،بعد میگم بنظرت نوار بهداشتی عادی ها سایز متوسط خوبه یاباید از اون بزرگا بگیریم؟

اخه نینیم یکم فکر کنم تپله یه لباس سایز یک گرفتم خیلی دوس دارم اونو براش بپوشم یعنی اندازش میشه؟ دو ...

سایز یکم خوبه من واسه دختر دومم یک بردم ۳۲۰۰دنیا اومد بهش خوب بود ولی ازاد بود تو تنش 

دورپیچ منظورم ازین پتو سبکا که بچه رو بدیچی توش باهاش بلند کنی چون خیلی شل و وله نوزاد باید با پتو برش داری 

قنداق واسه شیر دادن و بغل کردن شاید یکم سخت باشه 

اگه پتو سبک دورش پیچیدی همون قنداق کافیه وگرنه یه چیز دیگه بردار اابته بستگی به هوای شهرتون داره

عزیزممم❤یه پتویی قنداق فرنگی چیزی هم بردار وقتی میخوای بیاریش خونه هوا سرده سرما نخوره،،بعد میگم بنظ ...

بزرگ بهتره

بچه اولته؟

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔