2777
2789

خانم ها پسرم دو سالشه ۳ روزه این ویروس رو گرفته ببخشید اسهال و استفراغ روز اول بردم دکتر ۲ تا آمپول زد و دارو داد دیگه بالا نمیاره اما همچنان اسهال هست دوباره ببرمش دکتر یا علایمش هست اینم بگم دیروز تب داشت اما امروز نداره 

عزیزم از دکترش بپرسین.من پسرم اسهال میشه برگ به دم میکنم با نبات بهش میدم خوب میشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم۱۳ ماهشه.۲ هفته تمام درگیرش بود.تب.اسهالواستفراغ شدی.جوری ک همون هفته اول نصف شد بچم.۳ مرتبه برمش وکتر.امپول زد.چقد دارو.ولی تا ضربه خودشو نزد فروکش نکرد.من مدام بهش شربت استامینفن میدادم.و اینکه سعی کن تامیتونی مایعات بهش بدی.عزیزم اگه محلول وان لایت بتونی از یه داروخونه براش گیر بیاری و بعد هربار اسهالش نصف استکان بهش بدی بخوره خیلی خوبه.این محلول همون مایع سرم خوراکی هستش ک مزه دار شده ولی قدرت جذبش بالا تره.

داروهاش رو بده خوب میشه  مایعات و آبمیوه زیاد بده  موز هم حتما بده

دارو ها رو میدم پودر هم دادن داخل ۴ لیوان آب تا حالا ۳ روز هست روزی یک پارچ حل میکنم میدم موز هم میدم بهتر شده اما بازم اسهال هست

خوب میشه پسر منم اینجوری بود تبش خوب شد ولی البته بگم تعداد دفعش کم ولی ابکی بود

اره اینم آبکی هست بخدا ترسیدم میگن خطرناکه 

این چند روز بچه ام لاغر شده هیچی نمیخوره

پسر منم حدود چن روز اسهال بوذ دو روز استفراغ داشت ولی اسهالش چن روز حدود ی هفته زمان برد تا خوب شد

اره دو روز استفراغ داشت الان ۳ روز مدام اسهال هست کمتر شده اما بازم زیاده

اره اینم آبکی هست بخدا ترسیدم میگن خطرناکه  این چند روز بچه ام لاغر شده هیچی نمیخوره

پودر او ار اس بگیر از دارو خانه تو خونه با اب قاطی کن به جای اب بده بخوره خوب میشه عادیه خوب میشه اگه خدا نکرده تب کنه نشانه عفونته

من دخترم۱۳ ماهشه.۲ هفته تمام درگیرش بود.تب.اسهالواستفراغ شدی.جوری ک همون هفته اول نصف شد بچم.۳ مرتبه ...

مایعات زیاد میدم اما خیلی بی اشتها شده دکتر براش محلولم داده هر روز یکی داخل ۴ لیوان آب حل میکنم میدم اولین دفعه هست اینقدر بد بیمار میشه 

پودر او ار اس بگیر از دارو خانه تو خونه با اب قاطی کن به جای اب بده بخوره خوب میشه عادیه خوب میشه اگ ...

همین پودرو ۳ روزه داخل ۴ لیوان آب حل میکنم میدم میخوره 

دیروز تب داشت تا دیشب استامینوفن هم میدادم و آنتی بیوتیک خداروشکر امروز تب نداره فقط اسهالش خوب نمیشه نگران همینم