2777
2789
حذف ک نمیشه ولی ساده تر میگرفتن خیلی چیزایی ک عروسا میبرن اضافیه و تجملات

مگه کسی مجبورشون کرده خودشون برا چشم و هم چشمی همه‌چی میگیرن ک واقعا هم ب کارشون نمیاد ی سریاشون.من فقط چیزایی ک نیاز داشتم گرفتم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم رسم جهیزیه خوبه بشرطی ک بین دختر و پسر نصف بشه ،من شوهرم تیکه ها بزرک مث یخچال،کمد ،فرش،موکت،تی وی،ماشین لباسشویی خرید منم بقیه چیزا خریدم ،پارسال ک عقد بودم جو گیر شده بودم ک همیشه داشته باشم همه چی باشه ک فلان و فیسار نشه خدا شکر همه چی هم خریدم فک نکنم تا ۱۵سال آینده اثاث لازم داشته باشم اگر با انضباط باشم ولی خب الان با این قیمت ها واقعا سخته و میگم کاش بجا چیزا الکی مثه سوفله خوری مث صبحانه خوری قهوه خوری سرخ کن پلوپز طلا خریده بودم ک در آینده پشتوانه بود برام ،ولی از بابت هم میگم خدا شکر اثاث داریم با این درآمد شوهرم فقط پول قسط و اجاره و ی آب باریکه خوراک میدیم ،دخترا سخت نگیرن پسرا توقع نداشته باشن خانواده ها انصاف داشته باشن و کمک کنن همه چی درست میشه انشاالله همه جوونا عاقبت بخیر بشن

افرین انشالله زندگیت پر از برکت باشه عزیزم

البته ازشون دلخورم هستم چون ن شب چله ای ن عیدی هیچی حتی ی جفت جوراب خانواده شوهرم بزام نخریده بخاطر همون باهاشون سرد شدم و ازشون دلخور

خیلی مزخرفه حالا ما رسم داریم ی پلاک طلا برا نوزاد ی النگو یا گوشواره هم واس دختر میارن ب عنوان کادو ...

خوب کردی 

من برعکس مامانم گفت هدیه برا خودته طلا تو دستته خواستی بفروشی هم واسه خودت خرج میکنی ولی سیسمونی حتی یه سر سوزنم نخریدن، گفتیم هرکی اختیاردار بچه س سیسمونیشم بخره 

والا مادر هیچ کاره س نه فامیل مادرو میذارن رو بچه نه حتی اسمی از مادر جایی نوشته میشه میخوای ثبت نامش کنی میگن پدر بیاد، رضایت نامه مدرسه شو میگن پدر امضا کنه مادر هیچ حق و حقوقی نداره بعد پای سیسمونی که اومد میندازن گردن خانواده مادری!! مگه داریم اصلا

یکیم بدون وسایل خوشبختی برات نمیاره ما چهار تا دختر بود تو یه سال ازدواج کردیم من اصلا اینه شمعدون نخریدم خرج اضافه ولی بین ما یکی بود که اینه شمعدون نقره ساعت نقره قاب عکس نقره فرش که تبریزیا می دونن یه مدل سفید و روشن هست به شدت گرون برای جهاز دو دست از اونا داشت اون زمان که ماشین ظرفشویی مد نبود مادرش براش خریده بود ماکرو فر ما هیچکدوم نداشتیم چند سال گذشت اون طلاق گرفت ولی ما هنوز سره خونه زندگیمون

یکیم بیخودی به خانوادهاتون بخاطر یه مرد غریبه فشار نیارید شما طلا هم ببرید وسایل رو نمیان ازتون تشکر کنن نمی گن عجب یخچالی دسته مادرزن درد نکنه دسته پدر زنم درد نکنه چه گازی هیچی به هیچی پس مارک معمولی بخرین که فردا خراب شدم غصه نخورید که چقدر پول دادم کسی که بخواهد حرف در بیاری شما بهترینارم بخری یه حرفی پیدا می کنه 

من ۳۳ و همسرم ۳۵ سالشون هست. خودمون دوتایی  امسال تابستون وسایل رو خریدیم.  بالای ده ساله که شاغلم و مستقل هستم.

شخصا ظرف و ظروف برام اهمیت نداره و خیلی هزینه نکردم براش. دوست نداشتم بابت خرید کاسه بشقابی که بیشترشون سالی یه بار هم استفاده نمی‌شن الکی برم زیر قسط و قرض.

که خود این قسط و قرض اول زندگی باعث فشار تو زندگی و در نتیجه دعواهای اول زندگی میشه. ترجیح می‌دم به جاش توی مسافرت رفتن و خوشگذرونی دستمون باز باشه.

هر کسی هم از جهیزیه من خوشش نمیاد می‌تونه باهام قطع رابطه کنه😁