2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه زیاد توضیح بدین من اصلن به شهر شمانیومدم 

چی بگم آخه   مثل بقیه مردم اما اینجا به زن زیاد اهمیت میدن من تو سایت میخوندم شوهرشون کتکشون میزده تعجب میکردم الان اینقدر خوندم عادی شده اما اگه اینجا یکی رو زنش دست بلند کنه خیلی خیلی بد میدونن تو فامیل ما که تا حالا ندیدم همچین موردی 

والا منو شوهرم از ی استانیم ولی از دوتا شهر متفاوت خدا شاهده انگار اون از مریخ اومده من از ماه انقد باهم تفاوت فرهنگی و قومی داریم عذابه بابا نکنید این کارو چن ساله دیگه که عشقو عاشقی از سرتون پرید پشیمون میشید از کردتون

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
مرداشون خیلی غیرتین یا چطورن

مثل همه ی مردها   اما اینجا نمیذارن کسی به زن بی احترامی کنه   تو کوچه اگه یکی اذیتت کنه تو فقط یه جیغ بزن طرفو بیچاره میکنن  و اینجا زن ها خرجشون خیلی بالاست  یه لباس میخریم شش هفت تومن طفلکی ها فقط کار میکنن خرج زندگی دربیاد دلم بحالشون میسوزه 

اهان رسم ازدواج عروسیتون چطوره

طلا جهیزیه لباس همه چی با داماده خانواده ی عروس هر چی دلشون خواست میدن  پدر من بهم طلا و خونه هدیه داد  کلا بستگی به شرایط مالی دو خانواده داره 

ولی در کل من شنیدم بلوچا خیلی با معرفتو خوبن میشه روشون حساب کرد

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..