2777
2789

خوش هیکل باشه قدبلند و اینکه شکم نداشته باشه سی..کس پک داشته باشه پوست گندمی چشمای سبز🤩

چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه می‌زند و ماه فقط نگاه می‌کند فقط نگاه...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نیتت خیره و میخوای برای همسرت جذاب باشی یا نه میخوای تقلب بگیری و بری عین همون رو اجرا کنی تا دل یه بنده خدا رو جذب کنی که دومی شونه اگه تا اینجا آقا باشی،وگرنه اگه خانمی که فرق داره بازم

خوش هیکل باشه قدبلند و اینکه شکم نداشته باشه سی..کس پک داشته باشه پوست گندمی چشمای سبز🤩

بفرستم؟ هست تو انبار ؟؟پولدارم هست

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
واقعا نیتت خیره و میخوای برای همسرت جذاب باشی یا نه میخوای تقلب بگیری و بری عین همون رو اجرا کنی تا ...

همسر ندارم.فقط خواستم بدونم دیدگاه خانما چیه 

یک عدد پسر 🤘🏻
بله ممکنه مردا زود عاشق میشن

واقعا؟ 

من همش حس میکنم الکی میگه :|

جلسه سوم بهم گفت خدا کنه قسمت هم بشیم بتونم بهتون ابراز کنم چون اینطوری فشار میاد بهم اذیت میشم دوست دارم زودتر اوکی بشه تا بتونیم بریم بیرون:/ 

یا جلسه اول که حرف زدیم آخرش گفت میشه بگید میتونم بهتون فکر کنم یا نه:/

یا جلسه سوم گفت بنظرم شما همونی هستید که همیشه میخواستم:/

خبرش هم رسید که به مادرش گفته چرا تو صورتم نگاه نمیکنه نکنه بدش میاد:/

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
مهربون بودن فقط با شما؟ 

اره دخترا از مردی که با هر دختری سریع گرم بگیره و زیادی مهربون و خونگرم باشه خوششون نمیاد

باید فقط با خودم اینطوری باشه😌😂با بقیه در حد سلام و علیک معمولی

البته کلا مهربون بودن نسبت به ادما برام جذابه،بیشتر منظورم اینکه باهردختری لاس نزنه سریع گرم نگیره

فقطططط من😎😂😂😂😂

مردا زود وابسته میشن؟

اره اما به رومون نمیاریم.من ی دختری(تازه اشنا شدیم فقط دوستیم و خوشم میاد ازش) رو ۳ روزه ندیدم دارم میمیرم😬اما گفتم ی هفته دیگه هم نبینمش تا فکر نکنه هولم💔

یک عدد پسر 🤘🏻