2777
2789
عنوان

کسی هست که منشی وکیل بوده باشه؟

1566 بازدید | 11 پست

بچها من قراره برای یه وکیل کار کنم و تاحالام تجربه کاریشو نداشتم کسی میدونه چجوریه و چکارایی باید بکنم و یجورایی راهنماییم کنین که از روز اول تو چشمش خوب بنظر بیام و منو نگه داره هرکمک و راهنمایی که میدونین بگین حالا منشی تا حالا بودین نظرتون برام ارزشمنده❤️

to be your own hero  امسال سالمه در این شکی نیس

باید آراسته باشین

پرینت و اسکن و اینجور چیزا هم بلد باشین

مودب و با وقار با موکل ها برخورد کنید

و آن تایم باشین

پذیرایی از موکل هم بنمود مودبانه و محترمانه باشه 

تهران  هستین ؟ 

قراره چقدر حقوق بده (البته اگه دوست دارین جواب بدین ) 

چون می خوام منشی بگیرم منم 

باید آراسته باشین پرینت و اسکن و اینجور چیزا هم بلد باشین مودب و با وقار با موکل ها برخورد کنید ...

نه کرمان گفتن دو تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید آراسته باشین پرینت و اسکن و اینجور چیزا هم بلد باشین مودب و با وقار با موکل ها برخورد کنید ...

چه سایتایی توی این کار بیشتر استفاده میشه؟

و اینکه ثبت و ارسال دادخواست هم باید بلد باشم؟

معمولا برای وکلا تایپ لایحه و دادخواست و ... مهمه. یه سری کار با سامانه وکلا توی سایت عدل ایران هم هست مثل تنظیم وکالتنامه و ... اینارو ممکنه به شما بدن که البته تا رمز و ... نداشته باشید نمیتونید داخل شید. استرس نداشته باش عزیزم بیشتر روی همون تایپه و تلفن. کار خاصی نیست.

معمولا برای وکلا تایپ لایحه و دادخواست و ... مهمه. یه سری کار با سامانه وکلا توی سایت عدل ایران هم ه ...

خب پس 

و یه سوال دیگه به عنوان منشی اونجا رو من باید جارو وطی بزنم؟

چون روم نشد بپرسم ازشون از لحاظ نظافت اونجا چکار باید بکنم

البته ممکنه ابلاغیه‌ها و ... رو بدن شما که چک کنید. 

یه جدول توی اکسل درست کن و برای قرارها هم یه دفتر بگیر بنویس و چک کن. 

اگه توی زمینه شرکت‌ها هم فعال باشن، سایت ثبت شرکت‌ها هم به دردت میخوره یه سر بزن. داخل اونجا صورتجلسه شرکتها رو ثبت میکنن و ثبت علامت میکنن. باید بیینی توی کدوم محدوده کار میکنه

چه سایتایی توی این کار بیشتر استفاده میشه؟ و اینکه ثبت و ارسال دادخواست هم باید بلد باشم؟

اگر بلد باشی که عالیه 

ولی اگر بلد نیستی هم زود یاد بگیر 

خیلی مهمه 

زیاد سخت نیست 

سایت عدلیران 

تنها سایتی هست که تمام وقت باید ازش استفاده کنی 

خب پس  و یه سوال دیگه به عنوان منشی اونجا رو من باید جارو وطی بزنم؟ چون روم نشد بپرسم ازشون ا ...

نمیدونم عزیزم واقعا. این بیشتر به شخصیت اون وکیل بستگی داره. خیلی‌ها معتقدن که یه شخصی رو برای نظافت استخدام کنن خیلی‌ها هم از مشکلات شغلی‌ای که توی کشور وجود داره و استفاده می‌کنن و از یه شخص هزار تا کار میخوان. 

در کل این مورد توی شرح وظایف شغلی یه منشی نیست. تا وقتی ازت مستقیم نخواسته اصلا به روت نیار

خب پس  و یه سوال دیگه به عنوان منشی اونجا رو من باید جارو وطی بزنم؟ چون روم نشد بپرسم ازشون ا ...

معمولا منشی کارای نظافت رو هم انجام می ده عزیزم 

و اگر خریدی باشه مثلا میوه و قند و چایی و کلا وسایل پذیرایی 

رو احتمالا بگن شما تهیه کنی