2777
2789
عنوان

اونایی که تخت ندارین کی تو خونه تشکارو جمع و پهن میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 79 پست
با چهار تا بچه چطوری همیشه مرتب میشه ؟بچه هاتون ارومن چتد سالع هستن ؟پسر من ۱۷ ماهشه نگم چقدر شیطون ...

دو تا پسر بزرگام یکی ۱۸ سالشه دومی ۱۵ سالشه 

سوما ۸ سالشه چهارمی ۵ سالشه 

آرومن خودشون دیگه میدونن من حساسم بهشون 

همیشه میگم که بهم ریخته نکنن 

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀
به خدا میریم خونه داداشام مردخونه عین خرس لم میده زن باید سیصدبار خم و راست بشه. زن داداشم میگه کاش ...

خدا رو شکر شوهرت خوبه . بیشتر تشویقش کن و هواشو داشته باش تا همیشه کمک حالت باشه 😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پسر بزرگام یکی ۱۸ سالشه دومی ۱۵ سالشه  سوما ۸ سالشه چهارمی ۵ سالشه  آرومن خودشون د ...

اهان پس ماشالله بزرگن زیاد ربخت پاش ندارن پسر من کوچیکه خیلی عصبیم میکنه تمیزی خونه ما واقعا ۲۰ دقبقه دوام داره هی میاره میریزه به همسرم میگم هر روز جارو بکش تمیز کن دستمال بکش اخرش هم هیچی به هیجی انگار تمیز نکردی 😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

من مال خودم مامانم برای بابام و خواهرام چون شاغلن کسیکه کار بیرون نداره باید اینکارارو بکنه وقتی مامانمم شاغل بود یه روز درمیون اشتراکی بود

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اصلا دوست ندارم شوهرم کارای خونه انجام بده  چون خودم دلم نمیخواد خودم انجام بدم راحت ترم  ...

مثل زنداییم اونم خیلی با سلیقه اس اصلا خوشش نمیاد کسی تو کارای خونه دست ببره با اینکه داییم آدم پایه ایه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎