2777
2789
عنوان

اونایی که تخت ندارین کی تو خونه تشکارو جمع و پهن میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 79 پست
آخه همه دنبال کمک می گردن شما نمیزارین کمک کنن

من خیلی وسواسم 🤦‍♀️ اونم میگه تو رو خدا آنقدر تمیززز 

نباش یه کم کثیف باش از حرصش میگه 😂

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦‍♀️

به خدا میریم خونه داداشام مردخونه عین خرس لم میده زن باید سیصدبار خم و راست بشه. زن داداشم میگه کاش پیشم بودی هرشب مهمونت میکردم .بعدغذا همسرم بلند میشه برای جمع کردن سفره داداشامم از خجالت بلند میشن دیگه ولی حرص خوردن از چشاشون میباره به من میگن شوهرت زن ذلیله گفتن نه جانم همسرمن آدمه و درست رفتار کردن رو یاد گرفته.جالبه توی خانواده شوهرمم تنها کسی که کمک میده همسرمه بقیه حتی دخترا میشینن تا مادرشون و خواهرمجردش پهن کنه و بعدهم ببره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
مادربزرگ شوهر منم همینه یه مقدار وسواس داره البته نه بیمار گونه ها. کلا آدم تمیزیه 

آره منم همینطوری خیلی حساسم خونم همیشه باید 

مرتب و تمیز باشه راحتم اینطوری 

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

ما یه مدت رفته بودیم‌ تو اپارتمان تا خونه تعمیر شه اونجا با حداقل وسایل زندگی میکردیم بعد تشک من از توی اتاقی که بودم جمع نشد کل اون یکسال چون طول روز هم روش مینشستم 🤣 یادش بخیر با یه بنده خدا هم میخواستم تلفنی حرف بزنم میرفتم تو کمد دیواری اتاق مینشستم هر دفعه میگفت کجایی میگفتم کمد غش میکرد از خنده

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

ما اتاقمون سرد بود نمیشد رو تخت تو اتاق خابید چند روز رختخواب میاوردیم تو پذیرایی این کار انقد سخت بود که راضی شدیم ۲ میلیون بدیم شوفاژ وصل کنیم تو اتاق که بشه رو تخت خابید 

وای فکر نمیکردم در این حد جدی باشه این قضیه😝😝😝😝

اصلا این قضیه تو خانواده ما خیبی جدی یه پسر عمو دارم ۱۹۰ قدشه ۹۲ کیلو وزنش هست بعد این ادم گنده رو براش تشک پهن نکنی رو زمین میخوابه وقتی مییرم ییلاق 

و همه همینجوریم از تشک پهن کردن و جمع کردن متنفریم 

وقتی میرم شهرستان خونه پدرشوهرم شب میشه شوهرو نباشه انگار میخوان خفه کنن منو میخوام پهن کنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آره منم همینطوری خیلی حساسم خونم همیشه باید  مرتب و تمیز باشه راحتم اینطوری

با چهار تا بچه چطوری همیشه مرتب میشه ؟بچه هاتون ارومن چتد سالع هستن ؟پسر من ۱۷ ماهشه نگم چقدر شیطون ریخت پاش میکنه خدا شاهده روزی چتد بار مرتب میکتم تمیزی در حد ۲۰ دقیقه دوام نداره شب موقع خواب تمیز تنیز کردم که امروز میام خونه مادرم تمیز باشع خونم صبح ۸ بلند شد خونه رو ترکوند 😐😑😑الان لوبیا ها تو وسط خونم پخش هست 😐خیلی دوست دارم راز خونه مرتب با بچه رو بدونم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍