2777
2789
عنوان

بیاین بگین منظورش چی بود؟

66 بازدید | 11 پست

بخاطر بی توجه ای هاش.دیر جواب دادنش،با اینکه میدونست اذیتم ادامه میداد...تقریبا یه جورایی تمومش کردم بعدش این پیامو دادم:

سوال ازت میپرسم.ممنون میشم جواب بدی.میخواستم بدونم تو دوس داری این رابطه تموم شه یا ادامه پیدا کنه؟

نمیخوام جواب ندی یا از این طریق منطورت رو برسونی.فقط دوس داری یا نه؟ رک جوابمو بده لطفا که اگه دیگه نمیخوای،از زبونت بشنوم کاملا دل بکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه نمیخواست که با این پیامه من باید میگفت نه اما به نظرت چرا جواب نداد منظورش چیه

شاید هنوز داره فکراشو میکنه . پسرا کلا یه عادت بدی که دارن ترجیح میدن وقتی مشکلی پیش میاد یا می‌خوان تمومش کنن یهو بی‌خبر برن یا کم محلی کنن که طرف ازشون بیزار بشه اما نمیدونن این رفتار جقدر طرف مقابل رو داغون میکنه . خواهر زاده منم با دو نفر رفت تو رابطه که همین اتفاق براش افتاد طرف بدون هیچ خداحافظی رفت یا جواب پیام نداد دیگه. خیلی بیشعوریه اینکار اما چه میشه کرد.  بیخیالش شو وقتت رو نذار برا همچین ادمی

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
شاید هنوز داره فکراشو میکنه . پسرا کلا یه عادت بدی که دارن ترجیح میدن وقتی مشکلی پیش میاد یا می‌خوان ...

واقعنم.بره گم شه اصن

دل داشتن و احساسی بودن و،وابسته شدن خیلی بده مخصوصا اینکه بخوای نشون بدی

واقعنم.بره گم شه اصن دل داشتن و احساسی بودن و،وابسته شدن خیلی بده مخصوصا اینکه بخوای نشون بدی

خودت رو وابسته ش نکن عزیزم بعضی مردا اینجورین که دنبالشون بری هوا برشون میداره سگ محل کنی دنبالت میوفتن 😑 برو پی زندگیت و خوشحالیت آدم زیاد میاد تو زندگیت و میره نگران نباش بالاخره اونی که باید بیاد میاد 😘

خودت رو وابسته ش نکن عزیزم بعضی مردا اینجورین که دنبالشون بری هوا برشون میداره سگ محل کنی دنبالت میو ...

اخه بدبختی اینجاس که حس‌ میکنم اونی که تهش میمونه

همینه...همش حس میکنم تهش برا همیم

اخه بدبختی اینجاس که حس‌ میکنم اونی که تهش میمونه همینه...همش حس میکنم تهش برا همیم

عزیزم این آدمی که من میبینم بهتره که اگه اونم خواست تو باهاش نمونی . این فردا تو زندگی هم نمیخواد بهت محل بده