2777
2789
عنوان

میری تو تاپیک های پر بازدید انگار وارد مسجد و مجلس روضه شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من اشکالی نداره.ادم گرفتار برای حل گرفتاریش به هر ریسمانی چنگ میزنه.حالا طرف میگه دعا کن یا صلوات بفرست هرکسی دوست داست میگه هرکسی هم دوست نداشت نمیگه..چه اشکال داره برای همدیگه دعا کنیم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

منم قبلا عذاب وجدان میگرفتم و میخوندم ولی با اعصاب خوردی چون میخواستم کامنتا رو بخونم میدیدم. همش مشکلاتشونو گفتن

الان وارد تاپیک میشم یه صلوات کلی میفرستم میگم واسه همشون باشه دیگه خیالم راحته واذیت نمیشم

فقط اگه یکی خودش تاپیک دعا بزنه وواردش بشم با رضایت خودم میخونم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم😁

واااااای با هیجان داشتم داستان استارترو میخوندم چشمم خورد به پستی ک یه آیه الکرسی به نیت حاجتش میخواد

هم سریع میخواستم برم پست بعد ادامه داستانو بخونم,هم وسواس داشتم شمرده و درست آیه الکرسی رو بخونم😂

اولاش یکم حرص خوردم ولی مطمئنم اگه محتاج ب دعا نبود,اگه راه دیگه ای جلو پاش بود,هیچ وقت رو به خلق خدا نمیزد واسه حاجتش دعا کنن😢

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
حتی یادمه یبار یکی گفته بود برام ۴ قل بخونین😑 

جدیدا مد شده میگن بقره بخونید (البته فانه) 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دقیقا ی جور بی احترامی هست

دیگه فرهنگها متفاوته دیگه طرف داره میناله یا ...صد نفر میان میگن صلوات بفرست صلوات بفرست کوثر بخون بقره بخون آیه الکرسی بخون .

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
بنظر من اشکالی نداره.ادم گرفتار برای حل گرفتاریش به هر ریسمانی چنگ میزنه.حالا طرف میگه دعا کن یا صلو ...

عزیزم گفتم که من یجوری ام ک نمیتونم اگ دوس نداشته باشم نفرستم😂 ذهنم درگیر میشه