2777
2789

یکی در میون باید صلوات بفرستی! یادمه یبار یک نفر گفته بود برای رسیدن به حاجتم نفری یک ایه الکرسی بخونید 

بچه ها شاید یک عده باشن مثل من که اگه نفرستن و نخونن وسواس فکری بگیرن کاش یکم درک کنین که وسواس فکری خیلی اذیت کننده هست

نظر شما چیه دوستان؟ اینکه تاپیک ها میشه سلام و صلوات موافقین یا مخالف صادقانه بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفم😕

دعا که زوری و به اجبار نمیشه☹️☹️😅😅

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

منم خیلی بدم میاد از این کارشون بی احترامی به استارتر تاپیک هست انگار ختم انعام

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

دقیقا منم اگه انجام ندم فکرش خیلی درگیرمممم میکنه وقتی چیزای طولانی میخوان فقط صلوات میفرستم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

حالا اون وسط ها یه صلواتی هم می فرستیم دیگه هر کی هم دوست نداره رد میشه چون قلب مهربونی داری وسواس فکری می گیری عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

رد میشم انقدر بدم میاد وسط ی تاپیک با ی موضوع 

ی عده راجب موضوع دیگه میحرفن کلا قاطی میکنی ...

یا ی عده نی نی سایتی که از پشت گوشی میخوان بخورنت همچین با توپ پررررر 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨